Φρίκη στις ΗΠΑ: Οικογένεια έκανε εξορκισμό μέχρι θανάτου σε 3χρονη -«Μαμά σ αγαπώ» είπε και ξεψύχησε

Φρίκη στις ΗΠΑ: Οικογένεια έκανε εξορκισμό μέχρι θανάτου σε 3χρονη -«Μαμά σ αγαπώ» είπε και ξεψύχησε

Αδιανόητο περιστατικό στις ΗΠΑ. Οικογένεια έκανε εξορκισμό μέχρι θανάτου σε 3χρονη -«Μαμά σ αγαπώ» είπε και ξεψύχησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μικρή Aρέλι Ναόμι Πρόκτορ βρέθηκε νεκρή μέσα στην «Εκκλησία Αποστόλων και Προφητών» (Iglesia Apostoles y Profetas) στο κέντρο του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια στις 24 Σεπτεμβρίου του 2021, ανέφερε η KRON 4, επικαλούμενη νέες δικαστικές καταθέσεις. Το σώμα του κοριτσιού ήταν γεμάτο με τραύματα που υπέστη όταν η μητέρα, ο θείος και ο παππούς της «την άρπαξαν βίαια από το λαιμό» για να αφαιρέσουν τον «δαίμονα» που πίστευαν ότι την είχε καταλάβει σύμφωνα με έγγραφα της αναπληρώτριας εισαγγελέα της κομητείας Santa Clara Rebekah Wise.

Το γενναίο νήπιο, 3 ετών, προσπάθησε να δραπετεύσει και είπε στη μαμά «σ’ αγαπώ» ενώ το υπέβαλλαν σε «εξορκισμό» μέχρι θανάτου στην εκκλησία επί 20 ολόκληρες ώρες, καθώς οι εισαγγελείς προσπαθούν τελικά να φέρουν τους γονείς και τον παππού της στη δικαιοσύνη.

Το κοριτσάκι μάταια παρακαλούσε για τη ζωή της και πάλευε να ξεφύγει από την 27χρονη μητέρα της Claudia Hernandez και τους άλλους συγγενείς-τέρατα, όπως αποκαλύπτουν νέα δικαστικά έγγραφα που την κακοποίησαν και την στραγγάλισαν. Δύο χρόνια αφότου το σώμα της βρέθηκε από την αστυνομία στο βωμό της εκκλησίας της Πεντηκοστής στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, οι αρχές πρέπει ακόμη να αποφασίσουν εάν οι δολοφόνοι της θα δικαστούν

«Κατά τη διάρκεια περίπου είκοσι ωρών η Αρελί πάλεψε για τη ζωή της καθώς τρεις έμπιστοι ενήλικες την άρπαξαν βίαια από το λαιμό», έγραψε η αναπληρώτρια εισαγγελέας Rebekah Wise. «Ενώ αυτή η επίθεση συνεχιζόταν, πάλευε να ξεφύγει από τους κακοποιούς της. Το θύμα έλεγε επανειλημμένα “Όχι!”

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X