ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η ισπανική αναφορά για τον scout της Σεβίλλης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και ο Παυλίδης

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η ισπανική αναφορά για τον scout της Σεβίλλης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και ο Παυλίδης
Photo Credits: INTIME

Scout της Σεβίλλης βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια και είδε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρουν ισπανικά ρεπορτάζ, «η Σεβίλλη προετοιμάζεται από τώρα για το restart του ερχόμενου καλοκαιριού και τσεκάρει περιπτώσεις παικτών σε όλη την Ευρώπη». Έτσι βάσει των όσων αναφέρουν οι Ίβηρες, άνθρωπος του συλλόγου της Ανδαλουσίας είδε από κοντά το ντέρμπι της Ένωσης με τους «ερυθρόλευκους».

Στα ρεπορτάζ τονίζεται πως «στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μεντιλίμπαρ, ενώ στην ΑΕΚ προπονητής είναι ο πρώην παικτης της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα». Να σημειωθεί, βέβαια, πως στα δημοσιεύματα δεν γίνεται αναφορά σε ποιον παίκτη είχε στραμμένη την προσοχή του ο scout της Σεβίλλης και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν».

Ταυτόχρονα, στα ίδια ρεπορτάζ τονίζεται πως «η Σεβίλλη ψάχνει φορ για το καλοκαίρι και εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα στράικερ, Βαγγέλη Παυλίδη». Υπογραμμίζεται πως το κόστος μίας μεταγραφής μπορεί να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ και σημειώνεται πως «ο Παυλίδης απασχολεί τουλάχιστον 8 ομάδες στην Ευρώπγη».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X