Σωκράτη καλύτερα να... μασάς - «Πήγα στον Ολυμπιακό γιατί η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μου δώσει τίποτα - Ο Μαρινάκης μου το έκανε εύκολο»

Σωκράτη καλύτερα να... μασάς - «Πήγα στον Ολυμπιακό γιατί η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μου δώσει τίποτα - Ο Μαρινάκης μου το έκανε εύκολο»
Photo Credits: INTIME

Το ακούσαμε και αυτό από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για την ΑΕΚ έναντι του Ολυμπιακού απ' όπου έφυγε... νύχτα με φεγγάρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι καλύτερη να μασά παρά να μιλά! Ο Παπασταθόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Sport 24 και όταν η κουβέντα πήγε σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, είπε πράγματα που μας άφησαν… ξερούς.

Ναι, είπε πράγματα που θα μείνουν στην… Ιστορία ως κουφά, ως ανέκδοτα… Είπε ατάκες που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν στους φίλους της ΑΕΚ. Α, και για να μην ξεχνιόμαστε… Ο «Πάπα» έμεινε στον Ολυμπιακό και ως αντίπαλος της ΑΕΚ την είδε να σηκώνει όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά να παίρνει νταμπλ. Και όλοι εμείς μπορούμε, πλέον, να πούμε με σιγουριά: «Να είσαι ρε καλά ρε Παπασταθόπουλε με τις «ωραίες» σου ατάκες, μας έφτιαξες το απόγευμα».

«Σε νεαρότερη ηλικία υπήρχε αρνητισμός στο μυαλό μου όταν σκεφτόμουν να γυρίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, περνώντας τα χρόνια, μεγαλώνοντας, κάνοντας οικογένεια και βλέποντας τις καθημερινές δυσκολίες, ειδικά μετά τον κορωνοϊό που ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη φάση για όλον τον κόσμο, μπήκε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο κάδρο και θεώρησα ότι υπάρχει και αυτό ως μια επιλογή», είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε τι συνέβη και όταν γύρισε στην Ελλάδα δεν επέλεξε την ΑΕΚ, αλλά πήγε στον Ολυμπιακό.

Σωκράτη καλύτερα να... μασάς - «Πήγα στον Ολυμπιακό γιατί η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μου δώσει τίποτα - Ο Μαρινάκης μου το έκανε εύκολο»

«Ήρθε η γέννηση του τρίτου μου παιδιού, εγώ έτυχε τον τελευταίο καιρό να μείνω οκτώ μήνες μόνος μου στο Λονδίνο, που τα πράγματα την περίοδο του κορωνοϊού ήταν σε τραγική κατάσταση ιδίως στην αρχή και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξα την Ελλάδα. Όταν μπήκε στο μυαλό μου η επιστροφή στην Ελλάδα, η πρώτη ομάδα που μίλησα ήταν η ΑΕΚ, αυτό είχα υποσχεθεί και θεώρησα σωστό ότι θα πρέπει να μιλήσω πρώτα μαζί της. Τα δεδομένα, και δεν εννοώ τα οικονομικά, γιατί για εμένα αυτό ήταν το τρίτο, τέταρτο κριτήριο, δεν ήταν ιδανικά εκείνη τη χρονική στιγμή. Αντίθετα στον Ολυμπιακό τα πράγματα ήταν ιδανικά, έτσι ώστε να γυρίσω σε μια ομάδα που ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, με έναν προπονητή που είχε “στρώσει” την ομάδα, παίζοντας στην Ευρώπη και κερδίζοντας πρωταθλήματα», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Οι επιλογές στο μυαλό μου και αυτό που ζήτησα εγώ ήταν ότι δεν γυρίζω στην Ελλάδα για να είμαι δεύτερος ή τρίτος. Αυτή ήταν η αρχική μου επιλογή, ξέχωρα από το γεγονός ότι μιλώντας με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν πολύ εύκολο με αυτά που μου έβαλαν στο τραπέζι να επιλέξω. Η ΑΕΚ εκείνη τη στιγμή δεν μου έδινε αυτά που μου έδινε ο Ολυμπιακός: θα κέρδιζα και θα είχα μια ομάδα που θα έπαιζε στην Ευρώπη και θα ήταν ανταγωνιστική στις διασυλλογικές διοργανώσεις. Ρα πρώτα δύο χρόνια αποκλειστήκαμε από την Άρσεναλ στις λεπτομέρειες και τη δεύτερη από την Αταλάντα, που ξέρουμε ποια είναι και τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι η απόφασή μου ήταν εύκολη, εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μου δώσει τίποτα. Δεν μπορούσε να με καλύψει, εκτός από το οικονομικό που όπως είπα δεν ήταν η πρώτη σκέψη μου, στα άλλα τρία – τέσσερα πράγματα που ζήτησα. Βέβαια, μου είπε ότι δεν μπορεί να με καλύψει και για αυτόν τον λόγο, πριν καν δώσω την οριστική μου απάντηση, η ΑΕΚ έκανε πίσω».

Σωκράτη καλύτερα να... μασάς - «Πήγα στον Ολυμπιακό γιατί η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μου δώσει τίποτα - Ο Μαρινάκης μου το έκανε εύκολο»

Όσο για την στάση του κόσμου της ΑΕΚ, ο Παπασταθόπουλος επισήμανε: «Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε αρχικά είναι ότι από ολόκληρη την εικόνα ο κόσμος δεν ξέρει ούτε το 10%. Πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό, περίμενα μένος και αντιπάθεια από μέρους τους, μου το είχαν αναφέρει. Δεν είναι όμως κάτι που μπορώ να πω ότι με στενοχωρεί, γιατί στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια έχοντας περάσει πάρα πολλά και στην ουσία έχοντας δει μέσα από αυτό την αχαριστία που υπάρχει στον κόσμο, έχω γίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό αναίσθητος, έχω ανοσία. Οπότε ξέρω ποιος είμαι, αυτοί με τους οποίους εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή έπρεπε να κάνω συζητήσεις ξέρουν ποιος είναι ο Σωκράτης, τι πρεσβεύει και τι αντιπροσωπεύει σαν χαρακτήρας. Από εκεί και πέρα τι θα πει ο κάθε άνθρωπος που δεν γνωρίζει ή τι θα γράψει κάποιος πίσω από μια οθόνη πραγματικά δεν με ενδιαφέρει».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X