Μανδάς: «Σημαντικό που δεν δέχτηκα γκολ, είναι το όνειρό μου να βρίσκομαι στην Λάτσιο»

Μανδάς: «Σημαντικό που δεν δέχτηκα γκολ, είναι το όνειρό μου να βρίσκομαι στην Λάτσιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν από τους πρωταγωνιστές της Λάτσιο στην επικράτησή της με 1-0 επί της Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός του Ιβάν Προβεντέλ έδωσε την ευκαιρία στον Χρήστο Μανδά να πάρει φανέλα βασικού στο μεγάλο ματς κόντρα στην Γιουβέντους και φρόντισε να δικαιώσει και με το παραπάνω τον Ιγκόρ Τούντορ, στο ντεμπούτο του Κροάτη στον πάγκο της Λάτσιο.

Και αυτό γιατί κράτησε το μηδέν στην εστία του κάνοντας δύο σπουδαίες επεμβάσεις, μία στο πρώτο μέρος σε πλασέ του Κιέζα και μία στο δεύτερο σε γύρισμα του Καμπιάζο από το ύψος της μικρής περιοχής, με το φινάλε να βρίσκει τους πρωτευουσιάνους να επικρατούν με 1-0 με λυτρωτή τον Μάρουσιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Είναι σημαντικό που δεν δέχτηκα γκολ, όμως αυτό που μετράει περισσότερο είναι η νίκη. Ο Τούντορ είναι ένας πολύ δυνατός προπονητής, δουλεύουμε καλά στην τακτική.

Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και πιστεύω ότι φάνηκε αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να μιλάμε τώρα αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε αυτές τις ημέρες», τόνισε αρχικά ο 22χρονος κίπερ, και πρόσθεσε με νόημα:

«Είναι όνειρό μου το να βρίσκομαι εδώ, όλη αυτή την εμπειρία την είχαν ονειρευτεί από μικρό παιδί. Το να παίζω κόντρα σε ισχυρές ομάδες είναι κάτι που με εξιτάρει, όμως δεν είναι σημαντικό.

Αυτό που έχει σημασία είναι να δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε αγώνα. Μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο με το σωστό πνεύμα, όντας συγκεντρωμένος πρώτα στην προπόνηση και έπειτα στο παιχνίδι. Το γεγονός πως είμαι νεαρός δεν πρέπει να είναι δικαιολογία: κοιτάζω πάντα το παρόν».


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X