Ηρακλής – Κοζάνη 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς στην μάχη για σωτηρία

Ηρακλής – Κοζάνη 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς στην μάχη για σωτηρία
Photo Credits: INTIME

Ηρακλής και Κοζάνη έμειναν στην ισοαπαλία (1-1) και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την παραμονή τους αμφότερες, για την παραμονή στη Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση  του Ηρακλή με την Κοζάνη δεν είχε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των Play Out με 17 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους στην 2η θέση με 16.

Ωστόσο, από πίσω ακολουθούν από κοντά ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσας με μικρή διαφορά βαθμολογική.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο 2ο ημίχρονο καθώς το πρώτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Στο δεύτερο ο Ηρακλής προηγήθηκε με τον Γκμπενιόν στο 49′, για να κάνει στο 70′ ο Σουλιώτης το 1-1 για την Κοζάνη.

Σκόρερ: 49′ Γκμπενιόν. – 70′ Σουλιώτης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Πατράλης (84′ Τόρες), Ισνάλντο, Αρόγιο, Έμπο, Σπυρίδης (77′ Κουντουριώτης), Κούστα, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Ταΐρης, Σιατραβάνης, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Γιάκος (56′ Μαξίμοβιτς).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X