Πογέτ: «Θέλω πάρα πολύ να γυρίσω στην Αγγλία»

Πογέτ: «Θέλω πάρα πολύ να γυρίσω στην Αγγλία»
Photo Credits: INTIME

Για την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει αποδεσμευτεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελλάδας μετά τα πλέι οφ του Nations League και την ήττα από την Γεωργία που έβαλε τέλος στο όνειρο της συμμετοχής στο EURO του φετινού καλοκαιριού.

Και, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Sky Sports, ο Πογέτ μίλησε για την επιθυμία του να καθίσει σε πάγκο μια αγγλικής ομάδας, έχοντας στο παρελθόν περάσει από την τεχνική ηγεσία της Μπράιτον και της Σάντερλαντ.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ούτε απολύθηκα, ούτε εφυγα από την Ελλάδα. Έληξε το συμβόλαιο μου στις 31 Μαρτίου. Τότε έληγε, δεν είχε να κάνει με το ότι δεν πήραμε την πρόκριση. Έχω πει πολλές φορές πως θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω στην Αγγλία. Όταν εφυγα από τη Σαντερλαντ, ήθελα να αλλαξω παραστάσεις, να μάθω καινούρια πράγματα και να επιστρέψω στην Αγγλία. Αυτό είπα το 2015-16, οποτε μου έχει πάρει λίγο περισσότερο καιρό, που είναι κάπως ανησυχητικό. Ανυπομονώ να δω αν το καλοκαίρι θα προκύψει η ευκαιρία για να μπορέσω να επιστρέψω, θα δούμε» ήταν τα λόγια του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας.

 

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X