Τέμπη: Η σύγκρουση Μαρινάκη – Μητσοτάκη

Τέμπη: Η σύγκρουση Μαρινάκη – Μητσοτάκη

Τι κρύβεται πίσω από τη σύγκρουση Βαγγέλη Μαρινάκη – Κυριάκου Μητσοτάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε συγχώρησε, και μάλλον δεν θα «χωνέψει» ποτέ, το γεγονός ότι τον παρακολουθούσε μέσα από τις τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις. Αυτός είναι ένας από τους λόγους της απόφασης του εφοπλιστή και μιντιάρχη να προχωρήσει σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, σίγουρα όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος.

Η κρίση στις σχέσεις Μητσοτάκη – Μαρινάκη σοβεί εδώ και πολύν καιρό, είχε εξάρσεις και υφέσεις τα τελευταία δύο χρόνια, η έντασή της αμβλύνθηκε σε έναν βαθμό μετά την απομάκρυνση του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μέγαρο Μαξίμου, όμως αναζωπυρώθηκε και κορυφώθηκε το τριήμερο της εθνικής επετείου με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Βήματος για «μονταζιέρα» στην τραγωδία των Τεμπών.

Ακολούθησε η πρόταση δυσπιστίας με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και η δημόσια έκρηξη. To Μαξίμου κατήγγειλε οικονομικά συμφέροντα που επιδιώκουν την «αποσταθεροποίηση» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις πληροφορίες, έδωσε οργισμένες τηλεφωνικές εντολές από τον Καναδά για μετωπική επίθεση κατά του εφοπλιστή.

Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο μεταξύ των δύο πλευρών δείχνουν μια σειρά από παράγοντες που οδήγησαν τους επί χρόνια στενούς συμμάχους στις πρόβες πολέμου: από ακυρωμένα επιχειρηματικά deal και από τα σκοτεινά τεκτενόμενα στον χώρο του ποδοσφαίρου έως τις εν εξελίξει δικαστικές έρευνες και μια παράλληλη και ασυνήθιστη μάχη εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X