Σάλος με influencer «σφίχτη» που κορόιδευε παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο

Σάλος με influencer «σφίχτη» που κορόιδευε παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο

Την οργή του διαδικτύου έχει προκαλέσει ένας influencer, ο οποίος κορόιδεψε μέσα από ένα βίντεο ένα παιδί με αναπηρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το βίντεο που αναδημοσίευσε ο TikToker Joey Swoll, ο οποίος είναι διάσημος influencer σε θέματα γυμναστικής. Η ανάρτηση του TikToker προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την οργή του διαδικτύου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Swoll κατακρίνει έναν γυμναστηριακό τύπο, ο οποίος χλευάζει τον τρόπο με τον οποίον εκτελεί μια άσκηση με μπάρα στο γυμναστήριο, ένα παιδί με αναπηρία και με παραπανίσια κιλά.

Ο Swoll έχει «φτιάξει» το όνομά του στα social media επικρίνοντας τους ανθρώπους με κακή συμπεριφορά στο γυμναστήριο και χρήση ακατάλληλου περιεχομένου στο διαδίκτυο. Ένας από τους τελευταίους «στόχους» του ήταν ο χρήστης με το όνομα «I Am Mighty Fit».

Ο influencer «σφίχτης» ανέβασε στον λογαριασμό του το εξοργιστικό βίντεο, στο οποίο αρχικά φαίνεται το παιδί με αναπηρία να εκτελεί μια άσκηση και στη συνέχεια ο ίδιος να το παριστάνει και να το κοροϊδεύει.

Δείτε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X