Η ΑΕΚ δεν έχει νίκη σε 6 ματς με Γιουγκ διαιτητή! (VIDEO)

Ο Ματέι Γιουγκ διαιτητής στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν έχει καλές αναμνήσεις από τον Σλοβένο διαιτητή Ματέι Γιουγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μετρά έξι ματς χωρίς νίκη. Ο Σλοβένος, ήταν ο διαιτητής στην ρεβάνς με την  Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League που είχε λήξει 0-0 με την απίστευτη ευκαιρία του Μασούντ, κάτι που έφερε τον αποκλεισό της Ένωσης μετά το 1-1 του ΟΑΚΑ.

Ο Γιουγκ διεύθυνε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάγερν στο Μόναχο στις 7/11/2019 ήταν στο  για τους ομίλους του Champions League, το οποίο έληξε 2-0 για τους Βαυαρούς.

Ενώ έχει «σφυρίξει» και δύο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος: Το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 στις 26/1/2020 για την 21η αγωνιστική  και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στις 8/5/2020 για την 7η αγωνιστική των playoffs.

Επίσης, σφύριξε και δύο φετινές αναμετρήσεις της Ένωσης, καθώς ήταν ο διαιτητής στο 1-1 της OPAP Arena με τον Άγιαξ στους ομίλους του Europa League, με την ΑΕΚ να έχει παράπονα από την διαιτησία του. Ενώ ήταν ο ρέφερι στο 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Άρη στους «16» του Κυπέλλου.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X