Καρυπίδης: «Ό,τι λέει η προκήρυξη - Θέλουμε τελικό στο Πανθεσσαλικό με 8 χιλιάδες κόσμο για κάθε ομάδα»

Καρυπίδης: «Ό,τι λέει η προκήρυξη - Θέλουμε τελικό στο Πανθεσσαλικό με 8 χιλιάδες κόσμο για κάθε ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Άρη για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπέρ της τήρησης των όσων αναφέρονται στην προκύρηξη του Κυπέλλου για τον τελικό εμμένει ο Θοδωρής Καρυπίδης για τη διεξαγωγή του. Αυτό επεσήμανε και σε δήλωσή του μετά το τέλος της σύσκεψης, που έγινε σήμερα για το θέμα, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι η επιθυμία της ομάδας του είναι να διεξαχθεί το ματς βάσει της προκήρυξης, δηλαδή στον Βόλο με την παρουσία 8.000 οπαδών από κάθε ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία εξέλιξη στο θέμα προέρχεται από τις δηλώσεις, που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος ανέφερε ότι: «Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο, όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο, ωστόσο, με βάση τον νέο νόμο, πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις, που σήμερα δεν πληρούνται. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, που το βλέπω δύσκολο. Σήμερα, λοιπόν, η απόφαση της ΕΠΟ είναι τελικός κεκλεισμένων των θυρών. Το Πανθεσσαλικό δεν μπορεί να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X