Συνεχίζεται το κάστινγκ για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα με φαβορί τον... Τσάβι!

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να μείνει για έναν χρόνο ακόμη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την αναζήτηση για τον προπονητή της νέας σεζόν χωρίς πια να αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και να παραμείνει ο Τσάβι!

Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε προ εβδομάδων την αποχώρησή του από τον πάγκο των Καταλανών στο τέλος της φετινής σεζόν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποφορτίσει τους παίκτες του σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο.

Από εκείνη την ημέρα οι άνθρωποι του καταλανικού συλλόγου άρχισαν να αναζητούν τον αντικαταστάτη του με τα σενάρια να… φουντώνουν και πολλά ονόματα προπονητών να γράφονται στα σχετικά ρεπορτάζ.

Το… κάστινγκ συνεχίζεται, όπως αναφέρει δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας El Mundo Deportivo, και η έκπληξη είναι ότι φαβορί για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Τσάβι!

Θεωρείται ότι ενδεχομένως ο 44χρονος τεχνικός να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει τελικά, αφού έτσι κι αλλιώς δεσμεύεται με συμβόλαιο, ειδικά στην περίπτωση που καταφέρει να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αν όχι στην κατάκτησή του. Αυτό το γεγονός θα άλλαζε τα δεδομένα, όπως σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ, ενώ στη διοίκηση υπάρχουν και άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι αναστρέψιμη και η διαφορά των οκτώ βαθμών που υπάρχει στο πρωτάθλημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς απομένουν εννέα αγωνιστικές.

Αν τελικά φύγει ο Τσάβι, οι δύο επικρατέστεροι να τον διαδεχθούν είναι ο Λουίς Ενρίκε, αν και έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, και ο Χάνσι Φλικ, το όνομα του οποίου «παίζει» από την πρώτη στιγμή και δεν έχει ομάδα μετά την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X