Ατζούν: «Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δεν παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο πια»

Ατζούν: «Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δεν παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο πια»
Photo Credits: INTIME

Την πεποίθηση του πως η Φενέρμπαχτσε έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League έναντι του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ατζούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί γνωστός στη χώρα μας και ως “Mr Survivor” σχολίασε σε δηλώσεις του την επικείμενη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (της οποίας δηλώνει υποστηρικτής) για τους “8” του Conference League, λέγοντας ότι είναι ευκαιρία για τους Τούρκους να συνεχίσουν στα ημιτελικά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες (σ.σ. τη σεζόν 2021/22 στο Europa League όταν οι Πειραιώτες νίκησαν εντός και εκτός έδρας) και ότι τώρα υπάρχει μια εμφανέστετη υπέροχη της Φενέρ ως σύνολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ατζούν για τη μάχη Ολυμπιακού – Φένερ: “Παρακολουθώ στενά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός που σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον Πέδρο Μαρτίνς κέρδισε αργότερα τον τελικό έχει αρχίσει να παραπαίει εδώ και τρία χρόνια. Ειλικρινά, το χάος που σημειώθηκε οδήγησε σε μεταγραφές πάρα πολλών παικτών. Όταν ήρθαν πάρα πολλές μεταγραφές παικτών, το χάος μεγάλωνε.

Ένας προπονητής έρχεται κάθε τρεις μήνες. Πιάσαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο σημείο που μπορούσαμε. Ο ίδιος Ολυμπιακός είχε ένα πολύ σοβαρό στυλ ποδοσφαίρου πριν από 3-4 χρόνια. Κέρδισε τη Φενερμπαχτσέ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν είναι εκεί.

Πιάσαμε τον Ολυμπιακό στη σωστή θέση. Επίσης, θα λείπουν παίκτες λόγω τιμωρίας. Ωστόσο, το αρνητικό είναι ότι είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να χάσει το πρωτάθλημα. Η ευκαιρία να το σώσει θα είναι το Conference League.

Το κίνητρο του τελικού να είναι στη χώρα τους είναι σημαντικό. Υπάρχει ένα μειονέκτημα εκεί. Αλλά το υπογραμμίζω. Η Φενέρμπαχτσε έχει εμφανέστατη υπεροχή ως σύνολο”.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X