Καιρός: Η πιο ζεστή Άνοιξη των τελευταίων 14 ετών, με 32 βαθμούς στην Κρήτη και αφρικανική σκόνη

Καιρός: Η πιο ζεστή Άνοιξη των τελευταίων 14 ετών, με 32 βαθμούς στην Κρήτη και αφρικανική σκόνη

Διανύουμε την πιο ζεστή Άνοιξη των τελευταίων 14 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ημερολογιακά να βρισκόμαστε ακόμα στον Μάρτιο, ωστόσο ο καιρός -ειδικά σήμερα 27/3/24- πραγματικά θυμίζει καλοκαίρι. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την αφρικανική σκόνη που τα τελευταία 24ωρα έχει απλώσει το «πέπλο» της πάνω από τη χώρα, η ατμόσφαιρα κάποιες στιγμές γίνεται αποπνικτική.

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία του Meteo για τον καιρό και τις μέγιστες θερμοκρασίες, που δημιουργούν εκρηκτικό κοκτέιλ μαζί με την αφρικανική σκόνη.

Σήμερα 27/3/24 λοιπόν, όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα του Meteo, το θερμόμετρο σε 4 περιοχές των Χανίων ξεπέρασε τους 32 βαθμούς Κελσίου!

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η μέγιστη θερμοκρασία την Τετάρτη (27/3/2024) έφτασε στους 32.6 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της Βόρειας Κρήτης.

Η τιμή αυτή καταγράφηκε στον μετεωρολογικό σταθμό στον Αλικιανό Χανίων και είναι η υψηλότερη από το 2010, χρονιά στην οπoία ήδη λειτουργούσαν αρκετοί σταθμοί του meteo.gr στην Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X