Mirror: «Φαβορί για να αναλάβει την εθνική Ιρλανδίας ο Γκουστάβο Πογιέτ»

Mirror: «Φαβορί για να αναλάβει την εθνική Ιρλανδίας ο Γκουστάβο Πογιέτ»
Photo Credits: INTIME

Στην Βρετανία, συνδέουν τον Γκουστάβο Πογιέτ με την Εθνική Ιρλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως μεταφέρουν Βρετανικά μέσα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ, είναι το νούμερο 1 φαβορί για να αναλάβει την Εθνική Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με τη «Mirror», ο Ουρουγουανός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ιρλανδίας, ενώ στη σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του προπονητή της Γεωργίας, Γουιλί Σανιόλ.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Πογέτ λήγει τέλη Μαρτίου και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν αναμένεται να ανανεώσει με την Εθνική Ελλάδος. Ο 56χρονος Ουρουγουανός τεχνικός είχε ξανά βρεθεί στο παρελθόν στο «στόχαστρο» των Ιρλανδών, με το ενδιαφέρον τους να γίνεται ολοένα και πιο έντονο.

Επιπλέον σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεύτερο φαβορί για τον πάγκο της Ιρλανδίας είναι ο υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Στίφεν Κένι, Τζον Ο’Σέι, ενώ τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Σανιόλ, ο οποίος μετά την πρόκριση της Γεωργίας στο Euro 2024 στα πέναλτι απέναντι στην Ελλάδα έχει ανεβάσει αρκετά τις πιθανότητές του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X