Πογέτ: «Ήταν προνόμιο που προπόνησα την Εθνική, δεν είναι ώρα να μιλήσω για το μέλλον»

Πογέτ: «Ήταν προνόμιο που προπόνησα την Εθνική, δεν είναι ώρα να μιλήσω για το μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πογιέτ μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογέτ δε θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του μετά την ήττα από τη Γεωργία, λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να αναλυθεί τι συνέβη και η γαλανόλευκη δεν προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2024.

Οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει μεγάλη θλίψη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Δεν είχαμε τύχη τα τελευταία δύο χρόνια, ούτε στην κλήρωση, δεν κερδίσαμε κάποιο παιχνίδι από τύχη. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα, ότι μπορούσαν.  Τους ζητήσαμε να κάνουν τα πάντα και το έκαναν. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που πάλι δεν είχαμε τύχη.

Για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά παιχνίδια δεν μπορέσαμε να κάνουμε αλλαγές που θα βοηθούσαν τους παίκτες, είχαμε τραυματισμούς, κράμπες, κίτρινες κάρτες τέσσερις από τις αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Ήταν και αυτός ένας παράγοντας.

Ήταν προνόμιο που ήμουν προπονητής αυτής της ομάδας και προτιμάω να μη μιλήσω για το μέλλον.

Δεν είναι η στιγμή τώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου, σε πέντε ημέρες (τότε λήγει το συμβόλαιο του). Είναι η στιγμή να αναλύσουμε, να δούμε τι έγινε απόψε αλλά δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον μου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X