Παυλοπούλου: «Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στο Κύπελλο»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τις Πόντιες Δραπετσώνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη είναι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία ξεκινάει το Κύπελλο Ελλάδας, την Τρίτη (26/03, 21:00), κόντρα στις Πόντιες Δραπετσώνας στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ βρίσκεται στον 5ο Όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει και την ομάδα Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος και τον Σταυρό Καλυθιών.

Οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η θέση σε κάθε όμιλο θα προκριθούν στα Προημιτελικά του θεσμού, όπου μετά από κλήρωση θα σχηματιστούν τα ζευγάρια.

Η αμυντικός της «Ένωσης», Γεωργία Παυλοπούλου δήλωσε: «Αγωνιζόμαστε για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, το Κύπελλο. Θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα παίζοντας συγκεντρωμένα με έναν φαινομενικά εύκολο αντίπαλο. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες, να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να δείξουμε εξ αρχής πόσο το θέλουμε. Πιστεύουμε πολύ στην πρόκριση και σε μία καλή πορεία».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X