Χαρτιά, αλκοόλ και όργια: Το ξενοδοχείο που λάτρευε ο Σαντάμ Χουσεΐν και έγινε συνώνυμο της ακολασίας (VIDEO)

Χαρτιά, αλκοόλ και όργια: Το ξενοδοχείο που λάτρευε ο Σαντάμ Χουσεΐν και έγινε συνώνυμο της ακολασίας (VIDEO)

Ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο με... πρόστυχο παρελθόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 1972, το ξενοδοχείο Haludovo Palace Hotel στο Krk της Κροατίας άνοιξε τις πόρτες του στους πιο πλούσιους της Δύσης. Οι «καυτές» οικοδέσποινες σέρβιραν ατελείωτες ποσότητες σαμπάνιας, χαβιαριού και αστακών στους επισκέπτες που έκαναν ηλιοθεραπεία στο τεράστιο παλάτι των Βαλκανίων. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του, που είχε παράλληλα και το γνωστό περιοδικό “Penthouse” έριξε πάνω 45 εκατομμύρια δολάρια στο συγκεκριμένο θέρετρο.

Αλλά ένα χρόνο αργότερα και υποφέροντας από την έλλειψη ξένων επισκεπτών, αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το Haludovo Palace Hotel περιόρισε τις… υπερβολές του και συνέχισε να φιλοξενεί επισκέπτες μέχρι να ξεσπάσει ο εμφύλιος πόλεμος το 1991. Η κυβέρνηση αποφάσισε τότε να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το θέρετρο για να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες του πολέμου. Τα επόμενα χρόνια, έχοντας χάσει τόσο τη χλιδή του, όσο και την φύλαξη του, το ξενοδοχείο αποτέλεσε το νούμερα ένα στόχο των ληστών, οι οποίοι έκλεψαν μέχρι και την τελευταία συσκευή. Έτσι, έμειναν μόνο τα ντουβάρια.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X