«Λύγισε» στην παράταση η ΑΕΚ -Έχασε (9-6) το Κύπελλο στον τελικό από τον Δούκα!

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ΑΕΚ ηττήθηκε με 9-6 από τον Δούκα και έχασε το Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 9-6 (6-6 κ.δ) από τον Δούκα στην παράταση στον τελικό του Κυπέλλου και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη κούπα για φέτος, στρέφοντας πλέον την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η «Ένωση» αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές με 3-0 και 5-3 κατάφερε με δύο γκολ στο τέλος να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση ωστόσο εκεί ο Δούκας ήταν πιο ψύχραιμος, πετυχαίνοντας τα τέρματα που του χάρισαν το Κύπελλο. Η ΑΕΚ είχε την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της στο κλειστό του Κορυδαλλού και παρά την ήττα χειροκρότησε στο τέλος τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων».

Η «Ένωση» μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και ο Δούκας βρέθηκε να προηγείται με τον Μπιέλ στο 2’. Ένα λεπτό μετά, ο Γουέσλει κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε και την εκτέλεση, αλλά ο Ζέρβας έκανε την απόκρουση. Ο Δούκας στο 5’ έκανε το 2-0, καθώς μετά από κόρνερ, ο Μπιέλ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και με αρκετή δόση τύχης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Φίτο προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, σούταρε, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε με το πόδι από τον Ζέρβα. Για τον Δούκα, ο Καπίνια έκανε το 3-0. Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης ζήτησε αμέσως τάιμ άουτ και οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν ανανεωμένοι. Αμέσως ο Γουέσλει μείωσε στο 1-3 στο 11’, ενώ ο Πάνου ένα λεπτό μετά έκανε δύο τα γκολ της ΑΕΚ. Ο Μπιέλ, όμως, με 10μετρο πέναλτι στο 16’ έκανε το 4-2, ενώ στο 17’ ο Αρώνης έπιασε 10μετρο πέναλτι και στην αντεπίθεση ο Γουέσλει έχασε σημαντική ευκαιρία σε τετ α τετ. Ο Μπιέλ 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου έκανε το 5-2, αλλά ο Μάνος 8 μόλις δεύτερα πριν την σφύριγμα, με σουτ από τα 10 μέτρα, μείωσε σε 5-3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ο Γουέσλει με εκτέλεση φάουλ στο 22’ μείωσε σε 5-4. Ο Καπίνια απάντησε με γκολ για τον Δούκα (6-4), ενώ ο Πάνου στη συνέχεια σημάδεψε με σουτ του δοκάρι. Για την «Ένωση» το 6-5 έκανε ο Φίτο, ο οποίος πρώτα κέρδισε το πέναλτι μετά από προσωπική ενέργεια και στη συνέχεια το εκτέλεσε σωστά. Ο Ένσι Σεΐτι του Δούκα στο 34’ είδε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και για τα επόμενα δύο λεπτά, ο Δούκας να παίξει με παίκτη λιγότερο. Η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε και ο Γουέσλει σκόραρε για το 6-6, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στην παράταση η ΑΕΚ πίεσε, αλλά ο Καρύδας έβαλε πρώτος γκολ για τον Δούκα. Η «Ένωση» παίζοντας με παίκτη παραπάνω στη συνέχεια, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Δούκας δε, το εκμεταλλεύτηκε αυτό και κλέβοντας δύο φορές τη μπάλα από τους «κιτρινόμαυρους», οι Καπίνια και Μπιέλ σούταραν από απόσταση, με αποτέλεσμα να σκοράρουν και να γίνει το τελικό 9-6.

ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 9-6
Σκόρερς: Γουέσλει 3, Μάνος, Φίτο, Πάνου

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X