Πολλές οι προτάσεις στα χέρια του Γιώργου Μασούρα

Πολλές οι προτάσεις στα χέρια του Γιώργου Μασούρα
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Μασούρας δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του και έχει αρκετές προτάσεις να εξετάσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιώργος Μασούρας δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, το οποίο λήγει αυτό το καλοκαίρι και όπως είναι λογικό, αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Το συμβόλαιο του διεθνούς μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι, το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας του και από τότε δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη (σε σχέση με την αντίστοιχη υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη).

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπόχουμ, η οποία έχει εκφράσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της σε εκείνον.

Η ενδεχόμενη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2024 θα ανεβάσει περισσότερο τις μετοχές του Μασούρα, ο οποίος αποτελεί βασικό μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και, μάλιστα, είναι πρώτος σκόρερ της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις αυτές μόνο απαρατήρητες δεν περνούν, αφού η εφημερίδα «Φως των Σπορ» αναφέρει πως το «αγκάθι» στην περίπτωση του Μασούρα, τόσο για την Μπόχουμ όσο και για τον Ολυμπιακό που θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του, είναι η παραπάνω εξέλιξη.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο διεθνής άσος έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τους Γερμανούς να ελπίζουν ότι θα λάβει τις αποφάσεις για το μέλλον του πριν από τη συμμετοχή με την Εθνική στο Euro.

Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μετράει 41 συμμετοχές, με 9 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του, σε 2,491 λεπτά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X