Κανσέλο: «Έδειξε αγνωμοσύνη η Σίτι, ο Γκουαρντιόλα είπε ψέματα!»

Κανσέλο: «Έδειξε αγνωμοσύνη η Σίτι, ο Γκουαρντιόλα είπε ψέματα!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοάο Κανσέλο εξαπέλυσε επίθεση προς την Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Zοάο Κανσέλο μίλησε για πρώτη φορά για την φυγή του από την Μάντσεστερ Σίτι και το τι έγινε μεταξύ εκείνου και του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πορτογάλος πολυσύνθετος άσος έκανε λόγο για αγνωμοσύνη από πλευράς «πολιτών» και απάντησε σε όσα τον κατηγόρησε ο Ισπανός προπονητής πως δεν ήθελε να παίζουν οι Ακέ και Ρίκο.

«Είναι ψέματα! Ουδέποτε ήμουν κακός συμπαίκτης και μπορείτε να ρωτήσετε και τους ίδιους τους παίκτες. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτή είναι η γνώμη του προπονητή», ανέφερε αρχικά ο άσος της Μπαρτσελόνα.

«Πιστεύω πως η Σίτι έδειξε αγνωμοσύνη απέναντί μου. Ήμουν ένας πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας για χρόνια, πάντα ήμουν συνεπής και έδινα τα πάντα. Θυμάμαι μια μέρα με είχαν ληστέψει και την επομένη έπαιξα στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ξεχνάς. Άφησα τη σύζυγο και την κόρη μου μόνες του και τρομοκρατημένες στο σπίτι. Ο κόσμος θυμάται άλλα γιατί ο κ. Γκουαρντιόλα έχει μεγαλύτερη δύναμη από μένα, αλλά εγώ προτίμησα να κρατήσω κάποια πράγματα για μένα. Εγώ ξέρω ότι είμαι ειλικρινείς, ένας καθαρός άνθρωπος, δεν λέω ποτέ ψέματα. Εύχομαι στη Σίτι καλή τύχη, γιατί όσο καιρό ήμουν εκεί όλα ήταν καλά. Για μένα παραμένουν το φαβορί για το Champions League», πρόσθεσε.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X