Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ διαιτητής στον τελικό πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στη Γεωργία!

Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ διαιτητής στον τελικό πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στη Γεωργία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας γνώριμος elite διαιτητής ορίστηκε στον μεγάλο τελικό για την πρόκριση στο Euro 2024, ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία. Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ είναι ο εκλεκτός γι’ αυτό το παιχνίδι, ο οποίος έχει σφυρίξει και στο παρελθόν παιχνίδι των δύο ομάδων, ενώ ήταν ο διαιτητής του τελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ, ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία.

Ο 43χρονος Πολωνός έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές σε παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας, όλα για τα προκριματικά του Μουντιάλ: Τον Σεπτέμβριο του 2017 στην ήττα (1-2) από το Βέλγιο, τον Νοέμβριο του 2021 στην ήττα (0-1) από την Ισπανία, ενώ τον Μάρτιο είχε διευθύνει τη συνάντησή μας (1-1) με τη Γεωργία στην Τούμπα.

Από εκεί πέρα, ο Μαρτσίνιακ έχει βρεθεί αρκετές φορές στον δρόμο ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Έχει διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς τον 2020 για τους «16» του Europa League, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν 1-0. Επίσης ήταν ο «άρχοντας» στην ισοπαλία (1-1, 28/8/2018) της ΑΕΚ με τη Βίντι, στις εκτός έδρας ήττες του ΠΑΟΚ από Μπενφίκα (3-0, 27/2/2014) και Μαρσέιγ (2-1, 7/4/2022), ενώ έχει σφυρίξει και σε μια φιλική νίκη (1-2) της Εθνικής Κ21 με την αντίστοιχη της Μάλτας τον Ιούνιο του 2011.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Πάβελ Σοκολνίτσκι και Τόμας Λίστκιεβιτς, 4ος διαιτητής ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ και VAR ο, επίσης Πολωνός, Τόμας Κβιατόβσκι.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X