Εντυπωσιάστηκαν από το… αυτονόητο
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για Νέα Φιλαδέλφεια, την αποθέωση του Κωνσταντέλια, το μικρό Γιαννάκη,τη Δομή «Εις το όνομα του Άλκη» και βάζει τα πράγματα σε σειρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγινε θέμα και μάλιστα μεγάλο η αποθέωση που γνώρισε ο Κωνσταντέλιας από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» στο ματς της εθνικής Ελλάδος με το Καζακστάν, όταν μπήκε αλλαγή, αλλά και όταν έκανε μία περίτεχνη ενέργεια.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι, είναι ότι την EΘΝΙΚΗ EΛΛΑΔΟΣ η ΑEΚ και ο κόσμος της την αγαπάει και την έχει αγκαλιάσει! Μάλιστα η ΑEΚ (η οποία έχει παραχωρήσει το γήπεδό της, το πιο όμορφο και το πιο σύγχρονο στην Eλλάδα για έδρα της), παρότι δεν ήταν υπέρ της, αποδέχθηκε και το αίτημα του Γκουστάβο Πογιέτ για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off.

Το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεδομένα βρέθηκαν και φίλοι άλλων ομάδων. Ηθελαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της γαλανόλευκης, αλλά και να δούνε από κοντά -διότι δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες και δεν υπάρχει μετακίνηση οπαδών- το «παλάτι» της ΑEΚ! Ηρθαν, γιόρτασαν, χάζεψαν και έφυγαν όλοι με το στόμα ανοιχτό από αυτό που έζησαν.

Ξέρετε όμως ποια είναι η τεράστια διαφορά με τις άλλες έδρες της Εθνικής; Οχι αυτές στην Περιφέρεια, αλλά αυτές στο Φάληρο και στη Θεσσαλονίκη; Οτι στα «ιερά χώματα» της μεγαλύτερης προσφυγικής ομάδας της χώρας, είναι τιμή να κυματίζει η γαλανόλευκη σημαία. Στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί τιμή να παίζει η εθνική μας ομάδα!

Θέλετε μήπως να κάτσουμε να θυμηθούμε πόσα έχουν συμβεί στο Φάληρο και αν μπορούσαν να πάνε ρεπόρτερ άλλων ομάδων να παρακολουθήσουν αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος; Δεν χρειάζεται να πω εγώ αν μπορούν πλέον να έρχονται σε αυτά τα παιχνίδια δημοσιογράφοι που δεν είναι ΑΕΚ. Μήπως μπορούσαν να το κάνουν με άνεση επώνυμοι οπαδοί άλλων ομάδων; Οχι βέβαια. Ένώ τώρα; Πασαρέλα!

Θέλετε να θυμηθούμε μήπως τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια όταν μετά το «Γ. Καραϊσκάκης» η Εθνική μας ομάδα έψαχνε μία καλή έδρα; Ποιοι οργανωμένοι οπαδοί έβγαζαν ανακοινώσεις και απαιτούσαν να μην πατήσει το πόδι τους η Εθνική Ελλάδος στην Τούμπα; Τότε μάλιστα η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε κάνει ένα τεράστιο ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ!

Μήπως θέλετε να μιλήσουμε για το ποιοι οπαδοί αποκαλούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Εθνική Αθηνών και Εθνική μάνατζερ και ταυτόχρονα υποστηρίζουν το Καζακστάν και τη Γεωργία; Η ποιας ομάδας ρεπόρτερ στοχοποιούσαν τον Πογιέτ την ώρα που ήξεραν τι είχε παιχθεί με τον Κωνσταντέλια την προηγούμενη φορά;

Δεν ενοχλήθηκε κανείς

Την Πέμπτη στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» βρέθηκαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας, ο Φατίχ Τερίμ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Σπύρος Βλάχος. Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού έβγαλε και selfie με έναν νεαρό, πριν καθίσει στη θέση του. Δεν άκουσε ούτε ένα «ου»!

Στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα των ΑΜΕΑ έδωσε για ακόμα μία φορά το «παρών» ο Γιαννάκης, ο γνωστός σε όλη την Ελλάδα φίλος του ΠΑΟΚ, μαζί με την οικογένειά του. Σε ένα άλλο μέρος του γηπέδου υπήρχαν εκπρόσωποι από τη Δομή: «Εις το όνομα του Αλκη». Αλήθεια σε πόσα άλλα γήπεδα θα μπορούσε να γίνει αυτό;

Φυσικά, μέσα στους 28.000 θεατές που πήγαν στο γήπεδο, βρέθηκε και ένας πανευρωπαηλίθιος που έβαλε ένα ερυθρόλευκο αυτοκόλλητο σε μαύρο κάθισμα. Πιθανότατα να το έβγαλε και φωτογραφία και να το ανέβασε στα social για να δείξει τη μαγκιά του. Δυστυχώς από τέτοιους δεν μπορούμε να απαλλαγούμε.

Μπορούμε όμως με περηφάνια να λέμε ότι η Εθνική Ελλάδος έχει ένα σπίτι στο οποίο όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν, να το θαυμάσουν, να απολαύσουν ένα παιχνίδι χωρίς να πάθει κανένας το παραμικρό. Κάτι που δεν μπορεί να πει κανένας άλλος.

Γυρίζω και πάλι στο θέμα του Κωνσταντέλια. Τον μικρό τον έχει αποθεώσει η Νέα Φιλαδέλφεια και σε άλλες περιπτώσεις. Τον έχει χειροκροτήσει -έστω και χλιαρά- ακόμα και ως παίκτη του ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη χειροκρότησε και τον Ιωαννίδη και τον Μπακασέτα και τον Μασούρα. Γιατί ήταν παίκτες της Εθνικής και δεν έβλεπαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Γιατί ήξεραν πως ΔΕΝ κινδυνεύει κανένας να βρεθεί κανένας μπετόστοκος που να ζητήσει τα ρέστα, όπως σε άλλα γήπεδα.

Αυτή είναι μία ακόμα τεράστια διαφορά μας…

ΥΓ: Η μετάδοση της Nova είχε εξαιρετικό ήχο από τις εξέδρες και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην «Αγιά-Σοφιά» για έναν πολύ απλό λόγο. Διότι έγινε από τα δημοσιογραφικά και όχι από το κλειστό μπουθ του γηπέδου. Δυστυχώς η Cosmote τις μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ τις κάνει από το ειδικά διαμορφωμένο καμαράκι στα μπουθ, με αποτέλεσμα να χάνεται μεγάλο μέρος της μαγείας. Αυτό θα πρέπει να το δούνε και η ΑΕΚ και το κανάλι…

ΥΓ 2: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις μπουκωμένα pay roll να μη μπορούν να βρούνε ούτε τρίχα για να σχολιάσουν αρνητικά το γήπεδο, την ατμόσφαιρα, την ΑΕΚ και να περιμένουν να βρούνε σανίδα… σωτηρίας στο ενδεχόμενο αποτυχίας της Έθνικής στο ματς με τη Γεωργία. Μέχρι που φτάσαμε να διαβάσουμε ότι δεν ήταν πέναλτι η ανατροπή του Πέλκα…

ΥΓ 3: Αντε να περάσουν οι μέρες να προκριθεί η Έθνική στην τελική φάση του Euro για να ασχοληθούμε και με τα πολύ δικά μας… Η μεθεπόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ καυτή!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X