Λαπόρτα: «Η Ρεάλ θα έχει πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον Εμπαπέ»

Λαπόρτα: «Η Ρεάλ θα έχει πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον Εμπαπέ»
Photo Credits: INTIME

«Καρφιά» του Λαπόρτα για τον Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι στην Ισπανία περιμένουν τον Κιλιάν Εμπαπέ με ανάμεικτα, όμως, συναισθήματα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ το καλοκαίρι θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στη μεταγραφή της χρονιάς, αλλά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έριξε «φαρμακερά βέλη» για την μετακίνηση του διάσημου επιθετικού, προβλέποντας πως η απόκτηση του θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της «αιώνιας» αντιπάλου του:

«Καταρχάς δεν ζηλεύω για την απόκτηση του Εμπαπέ και θα εξηγήσω γιατί», είπε το αφεντικό της ομάδας της Βαρκελώνης και συμπλήρωσε: «Πρέπει καταρχήν να πουλήσει η Ρεάλ παίκτες για ισορροπήσει τα οικονομικά της, μετά τις τεράστιες αποδοχές που θα δώσει στον Μπαπέ.

Επίσης τι θα γίνει με τον Βινίσιους που παίζει στην ίδια θέση; Οι άλλοι σίγουρα θα γκρινιάζουν για τα χρήματα που θα παίρνει και σίγουρα θα δημιουργηθεί πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία; Δεν νομίζω…»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X