Πεντάστερη Πορτογαλία κόντρα στη Σουηδία, νίκησε τη Βενεζουέλα με πρωταγωνιστή Ρετέγκι η Ιταλία

Πεντάστερη Πορτογαλία κόντρα στη Σουηδία, νίκησε τη Βενεζουέλα με πρωταγωνιστή Ρετέγκι η Ιταλία
Photo Credits: INTIME

Μια εντυπωσιακή Πορτογαλία, διέλυσε με 5-2 σε φιλική αναμέτρηση τη Σουηδία, ενώ η Ιταλία νίκησε 2-1 τη Βενεζουέλα με σκόρερ τον Ρετέγκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή Πορτογαλία, διέλυσε με το εμφατικό 5-2 τη Σουηδία, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Estadio D. Afonso Henriques» της Γκιμαράες!

Άκρως αποτελεσματικοί, οι γηπεδούχοι συνέχισαν αήττητοι (11 στα 11) με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο τους, ανοίγοντας το σκορ με τον Λεάο στο 24′, ενώ οι Νούνιες και Μπρούνο Φερνάντες διαμόρφωσαν το 3-0 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπρούμα έκανε το 4-0 στο 57′, πριν ο επιθετικός της Σπόρτινγκ, Γιόκερες ,μειώσει για τους φιλοξενούμενους στο 58′. Ο Γκονσάλο Ράμος σκόραρε επίσης για τους Πορτογάλους στο 61′, ενώ ο Νίλσον διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο 90′.

Φιλική νίκη πανηγύρισε και η Ιταλία, επικρατώντας 2-1 της Βενεζουέλας στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε για μεγάλο της πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Τζένοα, Ματέο Ρετέγκι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ στο 40′ και στο 80′, ενώ ο Ματσίς είχε ισοφαρίσει για τη Βενεζουέλα στο 43′.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X