Προκριματικά EURO 2024: Η Ελλάδα με Γεωργία την Τρίτη για την πρόκριση!

Προκριματικά EURO 2024: Η Ελλάδα με Γεωργία την Τρίτη για την πρόκριση!
Photo Credits: INTIME

Και τώρα η Γεωργία...Η Ελλάδα διέλυσε το Καζακστάν (5-0) και την Τρίτη παίζει στην Γεωργία «τελικό πρόκρισης» στα τελικά του Euro 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα διέλυσε το Καζακστάν με 5-0 και βρίσκεται ένα βήμα από το Euro 2024, το οποίο καλείται να κάνει την Τρίτη (26/3) στην Τιφλίδα εναντίον της Γεωργίας.

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας, η οποία έκανε «φύλλο κι φτερό» το Καζακστάν επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 στην OPAP Arena στον ημιτελικό των play off του «Path C» και το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024 απέχει πλέον μία νίκη.

Αυτή που θα ψάξουν οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ την προσεχή Τρίτη (26/3, 21:45) στην απέναντι στη Γεωργία του Κβίτσα Κβαρατσκέλια, στον μεγάλο τελικό που δίνει ως «έπαθλο» στον νικητή τη συμμετοχή του στην τελική φάση του EURO της Γερμανίας και στον 6ο όμιλο όπου περιμένουν ήδη η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Τσεχία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X