Καιρός: Εχθρός των παρελάσεων την 25η Μαρτίου, έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός: Εχθρός των παρελάσεων την 25η Μαρτίου, έρχεται νέα κακοκαιρία

Νέο κύμα κακοκαιρίας ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα επηρεάσει τις παρελάσεις – Τι θα γίνει στην Αττική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα είναι σύμμαχος στις παρελάσεις ο καιρός αφού ανήμερα της 25ης Μαρτίου ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα προσεγγίσει τη χώρα μας από την Ιταλία, δίνοντας βροχές, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από νωρίς το μεσημέρι στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Ο νομός Αττικής φαίνεται να τη γλιτώνει από την κακοκαιρία, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. «Πάντως και πάλι δεν φαίνεται να επηρεάζεται το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Μπορεί να έχουμε μια αστάθεια την Παρασκευή, θα φτιάξει ο καιρός μέχρι την Κυριακή, θα μας τα ξαναχαλάσει την 25η Μαρτίου. Θα δούμε βέβαια και τις επόμενες ημέρες» είπε στο OPEN.

«Καλώς ήρθες άνοιξη»

Σήμερα Τετάρτη 20/3 το βαρομετρικό χαμηλό, που έδωσε βροχές τη νύχτα σε πολλές περιοχές της χώρας και στην Αττική, εκτονώνεται προς την περιοχή της Τουρκίας σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X