Φενέρμπαχτσέ: Αποχωρεί άμεσα ο Μπονούτσι

Φενέρμπαχτσέ: Αποχωρεί άμεσα ο Μπονούτσι
Photo Credits: INTIME

Ο Λεονάρντο Μπονόυτσι, είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν από την Φενέρμπαχτσέ, πριν από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για άμεση απομάκρυνση του Λεονάρντο Μπονούτσι από την Φενέρμπαχτσέ κάνουν λόγο στην Τουρκία.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ στον τουρκικό Τύπου που επικαλούνται πηγές από την πατρίδα του Ιταλού αμυντικού και αναφέρουν ότι επίκειται η αποχώρησή του από την «Φενέρ».

Σημειώνουν, μάλιστα, ότι είναι ζήτημα ημερών να αποχωρήσει ο Μπονούτσι, κάτι που σημαίνει εφόσον επιβεβαιωθεί ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός αναμένεται να μετακομίσει στο MLS ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής εκεί και να έχει ελπίδες να κληθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για το EURO του φετινού καλοκαιριού στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Μπονούτσι μετακόμισε στην τουρκική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο καθώς δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Ουνιόν Βερολίνου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X