Ο Ανρί αποθέωσε τον Γκριεζμάν: «Ποιος θα μπορούσε να παίξει στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης όπως αυτός;»

Ο Ανρί αποθέωσε τον Γκριεζμάν: «Ποιος θα μπορούσε να παίξει στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης όπως αυτός;»
Photo Credits: INTIME

O Tιερί Ανρί μίλησε με τεράστιο θαυμασμό για τον Αντουάν Γκριεζμάν, μιλώντας για το γεγονός πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τιερί Ανρί για τον συμπρατριώτη του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Ανρί θα καθοδηγήσει την Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, που θα φιλοξενηθεί το προσεχές καλοκαίρι στο Παρίσι.

Ο Γάλλος προπονητής, ελπίζει σε ένα «θαύμα» προκειμένου να συμπεριλάβει στην αποστολή μερικούς από τους κορυφαίους συμπατριώτες του, όμως οι περιπτώσεις των Κιλιάν Μπαπέ, Εντουάρντο Καμαβινγκά, Ορελιέν Τσουαμενί και Αντουάν Γκριεζμάν είναι δύσκολες καθώς θα πρέπει να κάνουν διακοπές και να ακολουθήσουν την προετοιμασία των ομάδων τους.

Ωστόσο, συμμετέχοντας σε έναν ανοικτό διάλογο με αναγνώστες της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», ο εκ των κορυφαίων επιθετικών, που ανέδειξε το γαλλικό ποδόσφαιρο, έκανε ειδική αναφορά στον «Γκριζού», τονίζοντας χαρακτηριστικά για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Ο Κιλιάν είναι ήδη στο μέλλον. Και αυτό είναι πολύ καλύτερο, γιατί είναι η Γαλλία, είναι το ποδόσφαιρό μας και πρέπει να έχουμε έναν τύπο που μας εκπροσωπεί παντού. Είναι εξαιρετικός, είναι… τρελός! Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τον Γκριεζμάν, που σου θυμίζει ότι το να δουλεύεις είναι ταλέντο. Ο Γκριεζμάν είναι μακράν ο πιο υποτιμημένος παίκτης που υπάρχει. Συχνά μιλάμε για τον Κιλιάν, αλλά ο Γκριεζμάν… Δείτε τις πάσες και τα γκολ του. Ποιός παίκτης στην Ιστορία θα μπορούσε να παίξει και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, όπως αυτός; Δεν είναι πολλοί… Και ο «Γκριζού» είναι ένας από αυτούς».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X