Ο Λαπόρτα θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στον Τσάβι, αν η Μπαρτσελόνα φτάσει στα ημιτελικά του Champions League

Ο Λαπόρτα θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στον Τσάβι, αν η Μπαρτσελόνα φτάσει στα ημιτελικά του Champions League
Photo Credits: INTIME

Ο Λαπόρτα θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αν φτάσει στους «4» του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάβι έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά ο πρόεδρος της, Ζοάν Λαπόρτα, θα κάνει την προσπάθειά του για να τον πείσει να μείνει, αν τους φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Sport».

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο -8 από την κορυφή του πρωταθλήματος και τη Ρεάλ, αλλά με τον Τσάβι στον πάγκο της, η ομάδα της Καταλονίας επέστρεψε την περσινή σεζόν στην κορυφή της LaLiga μετά το 2019 και πρώτη φορά στην μετά-Μέσι «εποχή».

Σε περίπτωση πρόκρισης στους «4» του φετινού Champions League, αποκλείοντας δηλαδή την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λαπόρτα θεωρεί πως ο πρώην θρύλος της ομάδας θα πρέπει να στηριχτεί και να συνεχίσει την δουλειά του στον πάγκο της ομάδας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X