«Ο Κάλενς είναι ανάμεσα στους ηγέτες της Εθνικής Περού»

«Ο Κάλενς είναι ανάμεσα στους ηγέτες της Εθνικής Περού»
Photo Credits: INTIME

Οι εμφανίσεις του διεθνή κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Περού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Κάλενς πραγματοποιεί φέτος μια καλή σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ έχοντας σταθερή πορεία, αφήνοντας πίσω την αβεβαιότητα της Xιρόνα.

Οι εμφανίσεις του διεθνή κεντρικού αμυντικού, έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Περού και μάλιστα η ιστοσελίδα elfutbolero γράφει τα καλύτερα, συγκαταλέγοντας τον Κάλενς στους πέντε που «πρέπει να αποδειχτούν ηγέτες της Εθνικής Περού».

Μεταξύ άλλων οι Περουβιανοί τονίζουν πως «είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι πραγματικοί ηγέτες αυτού του νέου γκρουπ που συγκροτείται» σημειώνοντας παρακάτω πως οι 5 παίκτες που πρέπει να αποδειχθούν οι πραγματικοί ηγέτες της εθνικής ομάδας είναι οι: Πάολο Γκερέρο, Πέδρο Γκαλέσε, Αλεξάντερ Κάλενς, Άλντο Κόρζο και Λουίς Αντβίντουλα, οι οποίοι είναι και αυτοί που θα πρέπει να πάρουν το προβάδισμα, όπως τονίζεται.

Προφανώς είναι ένα δημοσίευμα που μαρτυρά το πόσο πολύ υπολογίζουν οι Περουβιανοί στον Αλεξάντερ Κάλενς καθώς του αναθέτουν ηγετικό ρόλο στην άμυνα αλλά και σε ολόκληρο το γκρουπ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X