Κιάτο: Viral για ακόμα μια χρονιά η μεταμφίεση του δημάρχου (ΦΩΤΟ)

Κιάτο: Viral για ακόμα μια χρονιά η μεταμφίεση του δημάρχου (ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια χρονιά ο δήμαρχος του Κιάτου «έκλεψε» την παράσταση στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Απόκριες έφτασαν στο τέλος τους, ωστόσο, αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε είναι ότι και φέτος είδαμε πολύ ενδιαφέρουσες ενδυμασίες από αρκετά καρναβάλια στη χώρα. Μπορεί η Πάτρα να έχει τον τίτλο της «βασίλισσας του Καρναβαλιού», το βραβείο, όμως, για την πιο πετυχημένη αμφίεση για φέτος ανήκει και πάλι στον δήμαρχο Κιάτου.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σπύρο Σταματόπουλο, ο οποίος ντύθηκε Τζον Λένον και μαζί με άλλη μια γυναίκα, η οποία μεταμφιέστηκε σε Γιόκο Όνο, έκαναν την τέλεια αναπαράσταση της πιο διάσημης αντιπολεμικής διαμαρτυρίας.

Ξαπλωμένοι σε ένα βανάκι της Βολφσβαγκεν, που έγραφε: «Δώστε ευκαιρία στην Ειρήνη» παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους του Κιάτου και κέρδισαν το χειροκρότημα τόσο για την ευρηματική αμφίεση, όσο και για το αντιπολεμικό μήνυμα.

Μάλιστα, στο τέλος του καρναβαλιού ανέβηκε σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μαζί με τα… υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος (Beatles) σχημάτισαν το σήμα της Ειρήνης.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X