ΑΕΚ: Ο Ελίασον πέτυχε το upgrade που έψαχνε και η αγορά τον «γλυκοκοιτάζει»

ΑΕΚ: Ο Ελίασον πέτυχε το upgrade που έψαχνε και η αγορά τον «γλυκοκοιτάζει»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκλας Ελίασον κάνει (πολύ) καλύτερη σεζόν από πέρυσι με την ΑΕΚ, πάει για δεύτερο σερί Πρωτάθλημα και οι ξένες ομάδες τον τσεκάρουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκλας Ελίασον στο δρόμο για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα με την ΑΕΚ αποδεικνύεται πολύτιμος, άκρος χρήσιμος στο επιθετικό πλάνο του Αλμέιδα και παίκτης-κλειδί στη δημιουργία. Κυρίως από δεξιά, αλλά όποτε χρειαστεί και από αριστερά ο Σουηδός παράγει και… παράγει. Και φέτος έμαθε και να εκτελεί, πιο σωστά και αποτελεσματικά, άρα και να σκοράρει. Χρήσιμος σε όλα του.

Στο γήπεδο πατά πλέον με περισσότερη αυτοπεποίθηση και οι αποφάσεις του μοιάζουν πιο κομβικές για την ομάδα στο προβληματικό (πολλές φορές) θέμα «γκολ». Και εκτός από την εικόνα που φέτος μιλά πλέον μόνη της, είναι και οι αριθμοί που σε αυτή την ιστορία μοιάζουν να λένε την (απόλυτη) αλήθεια. Πέρυσι σε 32 ματς (1.550 λεπτά) μέτρησε 9 ασίστ δίχως να σκοράρει. Φέτος ήδη έχει κάνει το δικό του upgrade. Και συνεχίζει. 38 ματς (2.200 λεπτά), με 5 γκολ και 10 ασίστ. Όλα τα γκολ του πολύ χρήσιμα, το ίδιο και οι ασίστ του.

ΑΕΚ: Ο Ελίασον πέτυχε το upgrade που έψαχνε και η αγορά τον «γλυκοκοιτάζει»

Ελίασον: Ενα ματς έχασε και η ΑΕΚ αποκλείστηκε!

Από όλα τα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ μόνο σε ένα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη στο Χαριλάου, όταν η Ένωση αποκλείστηκε στα πέναλτι. Έχει παίξει στα 38 από τα 39 παιχνίδια μέχρι στιγμής και το κοντέρ συνεχίζει για να φτιάξει ο ίδιος με τα… πόδια του την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Οι δημιουργίες του από τα άκρα με τις σέντρες και τις ατομικές ενέργειες του και οι κομβικές παρουσίες στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και μέσα στην περιοχή για να εκτελέσει όταν πρέπει, τον καθιστούν πολύ σημαντικό στο σχέδιο Αλμέιδα.

Εξ’ ου και η αποθέωση από τον Άκη Ζήκο στις εκπομπές-αναλύσεις του ENWSI TV μετά τα ματς. Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι ο Ελίασον είναι ο καλύτερος παίκτης φέτος για την ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στην σταθερότητα που δείχνει στην απόδοσή του στο γήπεδο.


Καλοκαίρι με… ενδιαφέρον

Ο Ελίασον ανάγκασε το καλοκαίρι του 2022 τη διοίκηση της ΑΕΚ να πληρώσει πάνω από 2 εκατ.ευρώ για την αγορά του από την γαλλική Νιμ η οποία το 2020 είχε πληρώσει 3 εκατ.ευρώ την Μπρίστολ Σίτι. Έναν παίκτη που τον ήθελε η ΑΕΚ από την εποχή του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Γιάννη Παπαδημητρίου και τελικά τον απέκτησε μόλις μπήκε στο νέο της γήπεδο.

Υπέγραψε μέχρι το 2027 ο Ελίασον και ήδη για το προσεχές καλοκαίρι υπάρχουν κρούσεις από ομάδες εντός και εκτός Ευρώπης, όπως και τον περασμένο Γενάρη. Στα 28 του βρίσκεται σε άκρως παραγωγική ηλικία, «καθαρός» από μυϊκούς τραυματισμούς και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό project στην ποδοσφαιρική αγορά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να φύγει ο Ελίασον (αν το επιθυμεί) πρέπει να πληρωθεί η ΑΕΚ αρκετά χρήματα για να ικανοποιηθεί και να συναινέσει.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X