Μπακς: Επιστροφή Μίντλετον μετά από 16 παιχνίδια, αμφίβολος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μπακς: Επιστροφή Μίντλετον μετά από 16 παιχνίδια, αμφίβολος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Photo Credits: INTIME

Ο Κρις Μίντλετον έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και θα επιστρέψει στο rotation των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακάτικη υποχρέωση… νωρίς νωρίς για τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς στις 19:00 (live στο Gazzetta) και αναμένεται να παραταχθούν ανανεωμένοι ως προς τα πρόσωπα.

Και αυτό διότι ο Κρις Μίντλετον αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, 16 παιχνίδια μετά την τελευταία του συμμετοχή. «Μπορώ να παίξω» δήλωσε ο Μίντλετον μετά τη χθεσινή προπόνηση στους ρεπόρτερ της ομάδας, με τον αστράγαλό του να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Κατά διαβολική σύμπτωση, θα παίξει ξανά με τους Σανς. Την ομάδα δηλαδή κόντρα στην οποία τραυματίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν προσγειώθηκε στο πόδι του Κέβιν Ντουράντ. Ο Μίντλετον τη φετινή σεζόν μπήκε σταδιακά στο rotation για να ξεπεράσει ομαλά το πρόβλημα στο γόνατο και μετράει 14.8 πόντους, 5 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ σε κάτι περισσότερο από τα 26 λεπτά που αγωνίζεται.

Στη λίστα των αμφίβολων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ωστόσο πέραν της επιστροφής του Μίντλετον, οι Μπακς υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μην παραταχθούν πλήρεις. Και αυτό διότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σύμφωνα με το injury report στη λίστα των αμφίβολων.

Ο Γιάννης ταλαιπωρείται από τενοντοπάθεια αριστερού μηριαίου και έτσι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα πατήσει παρκέ. Στην ίδια λίστα μάλιστα βρίσκεται και ο Μαλίκ Μπίσλι που πάντοτε δίνει λύσεις με το μακρινό του σουτ, αλλά και ο ΜαρΖόν Μπότσαμπ, αμφότεροι με σπασμούς στην πλάτη!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X