Εθνική Ελλάδος: Σήμερα η πρώτη συνάντηση ενόψει Καζακστάν

Εθνική Ελλάδος: Σήμερα η πρώτη συνάντηση ενόψει Καζακστάν
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική κινείται σε ρυθμούς Καζακστάν και σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H εθνική Ελλάδος θα συναντηθεί για πρώτη φορά σήμερα, έχοντας το μυαλό στο παιχνίδι με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου, στην OPAP Arena. Οι παίκτες θα συναντηθούν σήμερα στις 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στους Καζάκους και να προκριθεί στον τελικό του Nations League, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο, με στόχο το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία. Προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Πορτογαλία, αλλά και δέκα χρόνια μετά την παρουσία της Ελλάδας σε μεγάλο τουρνουά.

Σήμερα αναμένεται να δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση οι εν Ελλάδι διεθνείς, καθώς και κάποιοι από το εξωτερικό. Οι προπονήσεις μέχρι και την Τρίτη θα διεξάγονται στο γήπεδο του Πανιωνίου, ενώ η τελευταία την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena. Αν όλα πάνε καλά και νικήσει η Εθνική το Καζακστάν, οι προπονήσεις μέχρι το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου.

Οι εκλεκτοί του Πογέτ είναι οι: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X