Βασικός ο Μανδάς, επέστρεψε στις νίκες η Λάτσιο

Βασικός ο Μανδάς, επέστρεψε στις νίκες η Λάτσιο
Photo Credits: INTIME

Με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Χρήστο Μανδά, να είναι βασικός, η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Χρήστο Μανδά, να είναι βασικός, η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες με το 2-3 στην έδρα της Φροζινόνε.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς, πήρε τα γάντια μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ και βοήθησε τους Laziali να πάρουν το «διπλό» στην Φροζινόνε και να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα στην Serie A (2-3). Η Λάτσιο, που πρόσφατα απέλυσε τον Μαουρίτσιο Σάρι και θα δώσει τα ηνία στον Ιγκόρ Τούντορ, βρίσκεται πλέον στο -5 από την 4άδα με αγώνα περισσότερο και ελπίζει η Ιταλία να βγάλει 5η ομάδα για να παίξει στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει νωρίς καθώς στο 13’ ο Λιρόλα με ζυγισμένη κεφαλιά έδωσε το πρβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως στο 38’ ο Τζακάνι ισοφάρισε από κοντά μετά τη σέντρα του Γκουεντουζί. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και ανέλαβε να το αλλάξει στην επανάληψη ο Τάτι Καστεγιάνος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 6 λεπτά (67’, 63’) και ανέβασε μόνος του τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Η Φροζινόνε στο 70’ μπήκε και πάλι στο ματς με το γυριστό του Κεντίρα, όμως στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι ήταν άστοχοι, ο Μανδάς πολύ σταθερός στις στημένες φάσεις και το 2-3 διατηρήθηκε ως το τελικό αποτέλεσμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X