Ζούρος: «Νομίζω ότι δικαιούμαστε να είμαστε στα Play-In»

Ζούρος: «Νομίζω ότι δικαιούμαστε να είμαστε στα Play-In»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για τις απουσίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο ματς που ακολουθούν απέναντι σε Προμηθέα και Περιστέρι

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στα ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ, μετά την επικράτηση στο Μαρούσι. Πλέον, η Ένωση παίζει τα… ρέστα της την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου απέναντι στο Περιστέρι, όπου η νίκη της εξασφαλίζει την 6η θέση.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες, συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, για την προετοιμασία στο παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί είχαμε και το ταξίδι στη Μούρθια, το οποίο, μας ταλαιπώρησε αρκετά. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν έχουμε μιλήσει για αυτά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε, γιατί είναι έξω ο Τίλμαν, είναι έξω ο Μόργκαν με… λαβή, είναι έξω ο Φλιώνης. Είχαμε κάποια θέματα άλλα, εσωτερικά. Δεν μπορώ να τα πω. Μικροτραυματισμούς, που δεν μπόρεσαν κάποιοι παίκτες να προπονηθούν», είπε ο Ζούρος.

Και συνέχισε: «Για εμάς ήταν σημαντική νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως το Μαρούσι, το οποίο θα έλεγα έχοντας εξασφαλίσει τη σωτηρία, παίζει πολύ καλύτερα. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για τη δουλειά που γίνεται. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο της ΑΕΚ που ήταν δίπλα μας. Έχουμε καιρό να τον δούμε. Δυστυχώς είμαστε τιμωρημένοι εδώ, εκεί, παντού. Σήμερα, έστω και εκτός έδρας, ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε πολύ. Ελπίζω στα επόμενα δύο παιχνίδια που έχουμε μέσα στην εβδομάδα, να γεμίσει το γήπεδό μας και να τους νιώσουμε κοντά μας».

Σχετικά με το τι κρατάει από αυτό το ματς και σε συνδυασμό ότι με το Περιστέρι θα είναι ευκαιρία να σπάσει η… κατάρα των εντός έδρας ματς και να έρθει επιτέλους μια νίκη, εξήγησε: «Δεν έχω κερδίσει και εγώ εντός έδρας ακόμα (σ.σ. χαμογελάει αστειευόμενος). Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα. Έχει παίξει καλό μπάσκετ σε πολλά κομμάτια πολλών παιχνιδιών. Προσπαθεί πολύ και στην άμυνα. Μερικές φορές χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Ενώ έχουμε κατά διαστήματα πολύ καλή άμυνα, παλεύουμε τακτικά σωστά, κάποιες φορές χάνουμε τη συγκέντρωση και τρώμε εύκολα καλάθια.

Σημαντικό είναι ακόμα να παίξουμε το άλλο Σάββατο, ελπίζω με έξι ξένους, γιατί είναι κάτι που είναι απαραίτητο για την ομάδα μας και από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω, ότι στόχος μας, είναι να μπούμε στα Play-In. Νομίζω ότι δικαιούμαστε να είμαστε στα Play-In και να προχωρήσουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε στο τέλος της σεζόν. Εύχομαι πάλι καλή συνέχεια και στην ομάδα του Αμαρουσίου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X