Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα παρουσίασε και εκπομπή

Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα παρουσίασε και εκπομπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μωράκι που απεικονίζεται στη φωτογραφία, μεγαλώνοντας αποφάσισε ότι θα γίνει ηθοποιός. Έχει διαγράψει μία επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική, ενώ πρόσφατα παρουσίασε και εκπομπή.

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Βάσω Λασκαράκη!

Ποια είναι η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1979 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο θέλησε να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός. Έχει αποφοιτήσει από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη, ενώ το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του Mega “Φιλοδοξίες”, αλλά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά “Η Πολυκατοικία”. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ, μεταξύ αυτών: “Έρωτας”, “Κλεμμένα Όνειρα”, “Το σόι σου” και “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, είχε πει για την εποχή της “Πολυκατοικίας” ότι: “Έκανα δοκιμαστικά, έκανα κάστινγκ, με είχαν πάρει για κάποιες δουλειές που μετά όμως ακυρώθηκαν και συνέβησαν διάφορα από το 2005 μέχρι το 2008. Δεν με πτόησε όμως τίποτα. Το 2008 έπαιζα έναν μεγάλο ρόλο στη σειρά “Έρωτας” του ΑΝΤ1 και τότε είχα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και είχα πει ότι θα πάω σε κάποια δοκιμαστικά. Είχα πάει σε πολλά εκείνον τον καιρό και ο ένας με έστελνε στον άλλον. Περνούσα δηλαδή από τις ταινίες στα θέατρα και από τα θέατρα στην τηλεόραση”.

“Μέχρι που έφτασα στην “Πολυκατοικία” όπου και με έψαχναν από την εταιρεία παραγωγής, γιατί ήταν να κάνω ένα άλλο σίριαλ στο MEGA το οποίο δεν είχε γίνει. Έτσι λοιπόν πήγα μαζί με πολλές άλλες κοπέλες και κάναμε τα δοκιμαστικά για την Λουκία.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X