Μπλέκει πολύ το πρόγραμμα των play offs μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπλέκει πολύ το πρόγραμμα των play offs μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» των Conference League μπλέκει πολύ το πρόγραμμα των play offs της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε, απέκλεισε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι στους «8» του Conference League και αυτό μπλέκει πολύ τα play offs με δεδομένο πως ο ΚΑΠ επιτρέπει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να αιτηθεί αναβολή αγώνων και να την πάρει από τη στιγμή που έχει περάσει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κατ’ αρχήν, όμως, ας δούμε τις ημερομηνίες των αγώνων… Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα δύο ευρωπαϊκά ματς στις 11 και 17 Απριλίου μαθαίνοντας στην αυριανή κλήρωση το επόμενο εμπόδιο.

Bάσει του καταστατικού που έχουν ψηφίσει όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για την Διοργανώτρια Αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου για τις φάσεις από τον προημιτελικό και έπειτα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε περίπτωση που συμβεί αν θα αναβληθούν και οι δύο αγωνιστικές ή η μία όμως με τις κενές ημερομηνίες να είναι ελάχιστες αφού υπάρχει το Πάσχα και το Euro το πρόγραμμα στενεύει αρκετά.

Στις 7 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η 4η αγωνιστική των play offs με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ στις 14 Απριλίου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα να σημειωθεί πως η ΑΕΚ μέχρι τις 14 Μαΐου θα πρέπει να έχει παραδώσει το γήπεδο στην UEFA για τον τελικό του Conference League.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πως η πρόκριση του ΠΑΟΚ περιπλέκει πολύ την κατάσταση στα play offs.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X