ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής για την φιλοξενία στην Κρήτη

ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής για την φιλοξενία στην Κρήτη
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαρίστησε το εστιατόριο στο οποίο γευμάτισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανάρτηση της ευχαρίστησε το εστιατόριο «Λίγο Κρασί, λίγο Θάλασσα» στην Κρήτη όπου γευμάτισε η αποστολή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Παράλληλα ευχαρίστησε και τον φίλο της ΑΕΚ, Μάνο Τζανακάκη που φρόντισε για να γίνει όσο καλύτερη γίνεται η διαμονή στο νησί.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Στο εστιατόριο Λίγο Κρασί Λίγο Θάλασσα – Ligo Krasi Ligo Thalassa , δίπλα στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, γευμάτισε η αποστολή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ως γνήσιος εκπρόσωπος της Κρητικής φιλοξενίας, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Νεκτάριος Ξυλούρης, πατέρας της αθλήτριας μας Κωνσταντίνας Ξυλούρη, προσέφερε το δείπνο στην ομάδα μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και τον αγαπητό φίλο, Μάνο Τζανακάκη, που φρόντισε να κάνει την παραμονή της ομάδας στο Ηράκλειο, όσο το δυνατόν καλύτερη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X