ΑΕΚ Cult Stories: Έρχεται αύριο στις 21:00 το νέο Podcast του enwsi.gr που… δεν χάνεται !

ΑΕΚ Cult Stories: Έρχεται αύριο στις 21:00 το νέο Podcast του enwsi.gr που… δεν χάνεται !
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr δεν σταματά να εξελίσσεται και επιστρέφει στον χορό των podcast με μια νέα και πολύ διαφορετική εκπομπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr είναι το σημείο ένωσης και κοινής παρουσίας όλων των φίλων της ΑΕΚ. Είναι η πιο δυναμική, έγκυρη και «κιτρινόμαυρη» σελίδα του διαδικτύου και καθημερινά φροντίζουμε να έχετε την πιο άρτια, πολύπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση. Η λέξη «πολύπλευρη», είναι η σημαντικότερη καθώς το enwsi.gr επιστρέφει στα Podcast!

Με ένα πολύ διαφορετικό στυλ από αυτό που έχετε συνηθίσει ως τώρα, το πιο… Ενωσίτικο Μέσο που αγαπά Αθεράπευτα Έγκυρα και Κιτρινόμαυρα τα τρία γράμμα που μας ενώνουν, ξεκινούν τη σειρά Podcast, «AEK Cult Stories», δίνοντας νέο αέρα στην ιστοσελίδα που τόσο έχετε αγκαλιάσει.

Μέσα από το κανάλι του ENWSI TV στο YouTube έχετε καθημερινά σχόλια από τους κορυφαίους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και εκπομπές με ανάλυση για κάθε παιχνίδι της Ένωση από τους καλύτερους. Το νέο μας podcast θα κινείται σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς από τους αγωνιστικούς.

Βασίλης Ιωαννίδης και Γιάννης Σταθόπουλος πέρασαν πολλά με την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά επιβίωσαν. Και είναι εδώ για να μοιραστούν ιστορίες, cult καταστάσεις, να σχολιάσουν πρόσωπα που στιγμάτισαν όλους μας με χιούμορ, σουρεαλισμό και διάθεση για κουβέντα με τον κόσμο.

Η αρχή γίνεται αύριο στις 21:00 με το πρώτο επεισόδιο που τιτλοφορείται «Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο!». Στραβωμένες μούρες, ψυχασθενείς δίχως αγωγή και ερωτικές σχέσεις με κόκκινες κάρτες. Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ σας έρχονται στο μυαλό;

Κάθε Παρασκευή μέσω από το Spotify, το YouTube και όλες τις πλατφόρμες του πιο… ΑΕΚ Μέσου.

Για αυτό το Subscribe και το… καμπανάκι είναι απαραίτητο!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X