Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (14/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (14/3)

Φουλ δράση με τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ δράση με τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League και εμείς θα ασχοληθούμε με δύο ματς και δη με το Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ και το Ρέιντζερς – Μπενφίκα

Προγνωστικά Europa League

Η Μπενφίκα έχει θετικό απολογισμό κόντρα σε σκωτσέζικες ομάδες (6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες). Σε σκωτσέζικο έδαφος μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Σε οκτώ αγώνες της απέναντι σε γερμανικές ομάδες η Γουέστ Χαμ μετρά τέσσερις νίκες και άλλες τόσες ήττες (12-10 τέρματα)

Μπορεί να ηττήθηκε στη Γερμανία με 1-0, όμως μπορεί η Γουέστ Χαμ στο γήπεδό της να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Στην Premier League φιλοξένησε την Μπέρνλι. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα και να γλιτώσει έτσι την εντός έδρας ήττα.

«Πρέπει να δούμε πώς είναι ο Έμερσον», δήλωσε για τον βασικό αριστερό του μπακ ο Μόγιες. Δεν προλαβαίνει ο Κορνέ (εξτρέμ).

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X