Χρήστος Μανδάς: Ήρθε η ώρα... αποδείξεων για τον Έλληνα γκολκίπερ!

Χρήστος Μανδάς: Ήρθε η ώρα... αποδείξεων για τον Έλληνα γκολκίπερ!
Photo Credits: INTIME

Ο τραυματισμός του Ιβάν Προβεντέλ φέρνει στο... προσκήνιο τον Χρήστο Μανδά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ιβάν Προβεντέλ θα δώσει την… ευκαιρία στον Χρήστο Μανδά να πάρει φανέλα βασικού και να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της Λάτσιο στα επόμενα παιχνίδια της.

Ο ταλαντούχος Έλληνας τερματοφύλακας δείχνει αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που αναμένεται να του δοθεί και να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια των Λατσιάλι.

Η αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε φέρνει τα… πάνω κάτω στο στρατόπεδο της ομάδας από τη Ρώμη, με τον νέο τεχνικό που θα φτάσει στο «Ολίμπικο» να καλείται να αποφασίσει ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Λάτσιο.


Οι Λατσιάλι το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησαν μεταγραφικές τους κινήσεις στη θέση του τερματοφύλακα, αρχικά πούλησαν τον Μαξιμιάνο στην Αλμερία και στη συνέχεια πήραν τον 32χρονο, Λουίτζι Σεπέ, ως δανεικό από τη Σαλερνιτάνα. Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, αγόρασαν με ποσό-ρεκόρ από τον ΟΦΗ τον Μανδά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Ρόμα και άφησε ευχαριστημένο τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Σάρι. Αμέσως μετά την εξαιρετική εμφάνισή του, ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιό του.


«Μας έδειξε αρκετά πράγματα στην προπόνηση. Όντας ένας παίκτης δικός μας και όχι δανεικός, υπήρχε η ανάγκη να τον δούμε σε ένα πραγματικό παιχνίδι. Τα πήγε πολύ καλά και επιβεβαίωσε την καλή αίσθηση που έχουμε για εκείνον», είπε αποθεώνοντάς τον ο Σάρι.

Ο Ματία Τζακάνι από την πλευρά του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανδά και τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα ‘golden boy’ που δουλεύει πολύ σκληρά και ζει για το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα απόγευμα που το άξιζε. Δουλεύει αδιάκοπα και είναι ο πρώτος που φτάνει πάντα στο προπονητικό κέντρο και φεύγει τελευταίος».

Δεδομένου ότι ανήκει στη Λάτσιο (σε αντίθεση με τον Σεπέ που είναι δανεικός), καθώς και νεότερος από τον πρώην γκολκίπερ της Σαλερνιτάνα έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του, ο σύλλογος της Ρώμης έχει πολλούς λόγους να ποντάρει στον Μανδά.

Σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Μαριάνο Φαμπιάνι, σκοπεύει να αναζωογονήσει τον σύλλογο με νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες και όπως όλα δείχνουν ο Μάνδας βρίσκεται στα μελλοντικά πλάνα του για το «χτίσιμο» της ομάδας.

Πλέον, ο Μανδάς έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση κόντρα στη Φροζινόνε, για την 29η αγωνιστική της Serie A αναμένεται να είναι εκείνος ο βασικός γκολκίπερ των Λατσιάλι και επιθυμεί να καθιερωθεί κάτω από τα γκολπόστ.

Ο νεαρός Έλληνας πορτιέρε έκανε το ντεμπούτο του στo Καμπιονάτο στην εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε, όταν ήρθε από τον πάγκο στο 90+7′ αντί του Προβεντέλ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X