NBA: Ξανά τρομερός ο Γίαννης, απελπιστικά μόνος του όμως και ήττα για τους Μπακς από τους Κινγκς (129-94)

NBA: Ξανά τρομερός ο Γίαννης, απελπιστικά μόνος του όμως και ήττα για τους Μπακς από τους Κινγκς (129-94)
Photo Credits: INTIME

Στα σκουπίδια πήγε η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σακραμέντο Κινγκς με 129-94

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, όμως δεν ήταν αρκετή και οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν βαριά ήττα από τους Σακραμέντο Κινγκς με 129-94.

Η ομάδα του Μιλγουόκι έκανε κακή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση, δεν είχε πείσμα και ενέργεια, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να πάρει μία ανάσα από τους Καβαλίερς με τους οποίους παλεύει για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Στο 42-24 έπεσαν τα Ελάφια (25-7 εντός και 17-17 εκτός έδρας), που περιμένουν την επιστροφή του Κρις Μίντλετον (παραμένει εκτός δράσης από τις 6/2). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε μόνος εναντίον όλων (30/13/4) σε μία πολύ κακή βραδιά για την ομάδα του, στην οποία εκείνος ξεχώρισε χωρίς να έχει έστω ένα στήριγμα. Το σερί των 15 νικών απέναντι στο Σακραμέντο έσπασε, με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ σε άλλο γήπεδο (9 πόντοι, 2/12 σουτ σε 33:02), με τον Μαλίκ Μπίσλι πολύ άστοχο (3/11 τρίποντα σε 25 λεπτά), με τον Μπρουκ Λόπεζ αρνητικό (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ σε 25:56) και με τον πάγκο να προσφέρει -πλην Πόρτις- ελάχιστα.

Στο 37-27 ανέβηκαν οι Κινγκς (18-12 εντός και 19-15 εκτός έδρας), που δίνουν μεγάλη μάχη με τους εαυτούς τους για να παίξουν το μπάσκετ της περσινής σεζόν και να χωρέσουν στην πρώτη εξάδα της Δύσης που οδηγεί απευθείας στα playoffs. Με τον Κίγκαν Μάρεϊ εκτός δράσης, ο Μάικ Μπράουν είδε τους ΝτιΆαρον Φοξ, Μαλίκ Μονκ, Χάρισον Μπαρνς, Ντομάντας Σαμπόνις να βάζουν τους 92 από τους 129 της ομάδας τους, που είχε περισσότερη ενέργεια, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και το πήρε με άνεση. Εκτός παραμένει ο Σάσα Βεζένκοβ, που εξαιτίας διαστρεμμάτων έχει μόλις έξι συμμετοχές τους τελευταίους δύο μήνες.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X