ΑΕΚ: Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιαδης στην Εθνική για τα πλέι οφ του Nations League! - Οι κλήσεις για τα ματς με Καζακστάν και Γεωργία/Λουξεμβούργο

ΑΕΚ: Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιαδης στην Εθνική για τα πλέι οφ του Nations League! - Οι κλήσεις για τα ματς με Καζακστάν και Γεωργία/Λουξεμβούργο
Photo Credits: INTIME

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος με παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρεις παίκτες της ΑΕΚ οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για την Εθνική Ελλάδος και το παιχνίδι με το Καζακστάν και αυτό με Γεωργία ή Λουξεμβούργο για τα πλέι οφ του Nations League.

Ο Ουρουγουανός προπονητής ανακοίνωσε τις κλήσεις για τον αγώνα με το Καζακστάν στην Νέα Φιλαδέλφεια στις 21 Μαρτίου και εφόσον έρθει η πρόκριση στον τελικό εκτός έδρας απέναντι στο νικητή του Γεωργίου/Λουξεμβούργου.

Ο Πογιέτ κάλεσε τον βασικό το τελευταίο διάστημα Πέτρο Μάνταλο (33 ματς,  1 γκολ, 9 ασίστ), τον πάντα χρήσιμο Λάζαρο Ρότα (21 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ) και τον τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη (11 ματς σε μία κακή σεζόν με πολλά κρίσιμα λάθη) από την ΑΕΚ.

Εκτός έμειναν ο Κώστας Γαλανόπουλος που δεν παίζει καθόλου τελευταία, ενώ δεν πήρε την ευκαιρία ο Σταύρος Πήλιος. Από εκεί και πέρα, στις κλήσεις δεν είναι ο τραυματίας Δημήτρης Γιαννούλης και ο Ταξιάρχης Φούντας, αλλά υπάρχει ως νέο πρόσωπο ο Χρήστος Τζόλης.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.

Σημειώνεται πως μόλις 11 από τους 32 κληθέντες αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X