Μόνο η ΑΕΚ ενόχλησε ξανά: Απίστευτα πράγματα και με τους φίλους της στο Final 4 στο Λουτράκι!

Ο κόσμος της ΑΕΚ «σήκωσε» την κούπα στο Λουτράκι - Μαγική ατμόσφαιρα, υποδειγματική συμπεριφορά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι έγινε με τον κόσμο της ΑΕΚ στο Λουτράκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε πραγματικά την διαφορά στο Final-4 του βόλεϊ στο Λουτράκι, στηρίζοντας την γυναικεία ομάδα βόλεϊ τόσο στον ημιτελικό με τον Άρη όσο και στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του στο γήπεδο ήταν υποδειγματική παρά το γεγονός πως φάνηκε να υπάρχει εξ’ αρχής μια περίεργη στοχοποίηση. Στον ημιτελικό Κυπέλλου βόλεϊ στο Λουτράκι, οι ΑΕΚτζήδες ενόχλησαν με την παρουσία τους και τα συνθήματα τους  αλλά και επειδή κάποια στιγμή ορισμένοι τραγουδούσαν χωρίς να φορούν τις μπλούζες τους όπως άλλωστε έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι υπήρχε εντολή πριν το φάιναλ φορ, και να μην φέρουν διακριτικά της ΑΕΚ στις μπλούζες τους και να μην έχουν μαζί τους πανό!

Μάλιστα, την παραμονή του τελικού, εστάλη επίσημο έγγραφο προς τις δύο ομάδες, με αποδέκτη κυρίως την ΑΕΚ που ανέφερε ότι απαγορεύονται σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου τα παρακάτω.

1. Η είσοδος σε φιλάθλους με διακριτικά ομάδας και πανό

2. Τα υβριστικά συνθήματα και

3. Τα άτομα που θα βγάλουν τις μπλούζες τους και θα είναι γυμνά από τη μέση και πάνω, θα οδηγούνται εκτός γυμναστηρίου. Ειδικά δε το τελευταίο είναι πρωτοφανές καθώς δεν υπάρχει κανένας κανονισμός ή νόμος που να προβλέπει την απομάκρυνση κάποιου οπαδού από το γήπεδο σε περίπτωση που δεν φοράει την μπλούζα του.

Πάντως η παρουσία του χθες στον τελικό ήταν κάτι παραπάνω από υποδειγματική με τους φίλους της ΑΕΚ να δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα δίπλα μάλιστα σε οικογένειες και μικρά παιδιά χωρίς να προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα. Άψογη ήταν η παρουσία τους και κατά την διάρκεια της ημέρας στην πόλη του Λουτρακίου κάτι που αναγνώρισαν άπαντες.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X