Αλμέιδα: «Καλές πιθανότητες να δούμε Γκαρσία-Πόνσε στην 11αδα - Μακάρι να συνεχίζαμε τώρα τα πλέι οφ»

Αλμέιδα: «Καλές πιθανότητες να δούμε Γκαρσία-Πόνσε στην 11αδα - Μακάρι να συνεχίζαμε τώρα τα πλέι οφ»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το πώς η ΑΕΚ κατάφερε και έφυγε νικήτρια από τη Λαμία, αλλά και το μέλλον μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής τόνισε ότι υπάρχουν πιθανότητες να δούμε στα πλέι οφ μαζί τους Πόνσε – Γκαρσία, ενώ αναφέρθηκε και στον Μουκουντί

Ένα σχόλιο για το ματς

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που κλείνεται καλά. Επιμέναμε προκειμένου να ανοίξουμε το σκορ και το καταφέραμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι, καλά στημένοι στο γήπεδο είχαμε πολλές πάσες και οι παίκτες μας σκέφτηκαν πολύ έξυπνα και κατάφεραν να βρουν λύσεις στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για Πόνσε – Γκαρσία:

«Υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν μαζί. Τώρα βέβαια σταματάει πάλι το πρωτάθλημα. Είναι σαν να γίνεται πάρτι και να κλείνουνε τα φώτα. Ο Λιβάι φεύγει να παίξει με την Εθνική του, έχει σημαντικά παιχνίδια και ελπίζουμε να γυρίσει όπως τον στέλνουμε. Περιμένουμε βέβαια να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχουμε αυτό το διάστημα. Είναι πάντως μια πιθανότητα».

Για τον Τσιλούλη

«Ακόμα δεν έχω να πω κάτι. Σέβομαι τους ποδοσφαιριστές που προπονώ, είμαι συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και δεν έχω να πω κάτι».

Για τον Μουκουντί:

«Ο Μουκουντί πλέον είναι καλά και υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Κάλενς. Βέβαια τώρα θα φύγουν και οι δυο για να ταξιδέψουν προκειμένου να παίξουν με τις Εθνικές τους. Και σε αυτή την περίπτωση εύχομαι να επιστρέψουν όπως τους στέλνουμε να παίξουν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X