Λουίς Ενρίκε: «Καλή συνέχεια στον Εμπαπέ!»

Λουίς Ενρίκε: «Καλή συνέχεια στον Εμπαπέ!»
Photo Credits: INTIME

Άλλο ένα επεισόδιο στην αμήχανη κατάσταση που επικρατεί εντός Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεδομένα θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, ο Λουίς Ενρίκε βάζει τον σύλλογο στην μετά – Εμπαπέ εποχή και ενώ υπάρχουν μπροστά «ορθάνοιχτοι» οι στόχοι του πρωταθλήματος και του Champions League.

Στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρεμς, ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός αρχικών επιλογών τον Γάλλο σταρ, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα ο Λουίς Ενρίκε τον αντικατέστησε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μονάκο, με τον Εμπαπέ να μην επιστρέφει στον πάγκο, αλλά να παίρνει θέση στην κερκίδα!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι συνέβη για λόγους διαχείρισης, αφού μεσοβδόμαδα υπήρχε ρεβάνς με την Σοσιεδάδ εκεί όπου ο 25χρονος «καθάρισε» μόνος του την πρόκριση στους «8» του Champions League με δύο γκολ.

Στην αμήχανη κατάσταση εντός Πρωταθλητών Γαλλίας ήρθαν να προστεθούν οι δηλώσεις του Ενρίκε με τις οποίες ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον κορυφαίο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από την ομάδα.

«Εύχομαι τα καλύτερα στον Εμπαπέ για το μέλλον του. Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και ακόμη περισσότερο ως άνθρωπος», φέρεται να δήλωσε στο Prime Video και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνύπαρξη των δύο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X