Ο Μπέος εξηγεί τον... έρωτα με τον Κούγια: «Η συνεργασία μας έγινε με αποκλειστικό λόγο την προστασία από τον πόλεμο που δεχόμαστε»

Ο Μπέος εξηγεί τον... έρωτα με τον Κούγια: «Η συνεργασία μας έγινε με αποκλειστικό λόγο την προστασία από τον πόλεμο που δεχόμαστε»
Photo Credits: INTIME

Εξηγήσεις για τον... έρωτα με τον Αλέξη Κούγια έδωσε μέσω social media ο Αχιλλέας Μπέος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος εξήγησε τον λόγο που επέλεξε τον Αλέξη Κούγια για την υπεράσπισή του στην υπόθεση της έφεσης για την υπόθεση Τετέι.

Στην έφεση του Αχιλλέα Μπέου στην υπόθεση Τετέι υπήρξε αλλαγή στη «σύνθεση» της νομικής εκπροσώπησης του. Ο Αλέξης Κούγιας είναι μέλος της νομικής ομάδας του προέδρου Βόλου και ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Μαγνησίας ξεκαθαρίζει το λόγο που αποφάσισε να επιλέξει το γνωστό ποινικολόγο για την υπεράσπισή του.

Συγκεκριμένα γράφει στο λογαριασμό του στο facebook:

«Για τους φίλους της μεγάλης ομάδας του Βόλου, της ΠΑΕ Βόλος, και μόνο, και όχι για τα τρολ και τους μονίμως σε απογοήτευση και πένθος τελούντες οπαδούς άλλων ομάδων, μια ακόμη ξεκάθαρη διευκρίνιση. Η συνεργασία μας με τον κ. Κούγια έγινε για συγκεκριμένο λόγο και με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της ομάδας μας από τον πόλεμο που δέχεται. Επειδή ακριβώς θεωρούμε ότι οι νομικές του ικανότητες μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες στον αγώνα μας.

Όλα τα υπόλοιπα, που όσοι κατά το κοινώς λεγόμενο έχουν μια απλή έστω μυρωδιά από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρουν και από που εκπορεύονται και που στοχεύουν, δεν μας αφορούν. Άλλοι σε γνωστής διεύθυνσης γραφεία κάνουν τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, σχεδιάζουν και επιχειρούν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις. Εμείς, ως Βόλος, ανοιχτά, καθαρά και στο φως δίνουμε τον αγώνα μας, προς όφελος της ομάδας και της πόλης μας.

ΥΓ. Και ας μην ξεχνάμε ποιοι υποδέχονταν, όταν είχαν ανάγκη, στα γραφεία τους τον κ. Κούγια… όχι εμείς, πάντως…».

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X