ΑΕΚ: «Σφράγισε» την κορυφή - Νίκησε (11-5) και τον Ερμή Ζωγράφου

Η ΑΕΚ «σκόρπισε» (6-1) τον Παναθηναϊκό και παραμένει πάντα πρώτη!
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη νίκη για την ανδρική ομάδα φουτσαλ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και χωρίς να το βάλει κάτω ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ επικράτησε με 11-5 του Ερμή Ζωγράφου για την 25η αγωνιστική της Futsal Super League και κατέκτησε έτσι και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη τα έδωσε όλα και έφτασε στο τρίποντο που της δίνει την πρωτιά, την οποία αξίζει 100% καθώς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα. Η ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική θα κατακτήσει τους 3 βαθμούς άνευ αγώνος, μιας και αποχώρησε η Λαμία και πλέον κοιτά τα πλέι οφ.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι σόκαραν την ΑΕΚ. Μόλις στο 7′, προηγούνταν με 0-2. Ουέσλεϊ και Αδαμόπουλος ισοφάρισαν πριν το δεκάλεπτο, όμως και πάλι η ομάδα του Ζωγράφου σκόραρε για το 2-3. Από εκείνο το σημείο οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ρυθμούς και με 2 γκολ του Φίτο και από 1 από τους Ταρνανίδη και Τροβάτο έφτασαν στο υπέρ τους 6-3.

Στο β’ μέρος, ο Ουέσλεϊ σημείωσε το 7-3. Τα υπόλοιπα γκολ της ΑΕΚ πέτυχαν οι Πάις (2), Τριαντάφυλλος και ξανά ο Ουέσλεϊ με το τελικό σκορ να είναι το 11-5.

ΑΕΚ – Ερμής Ζωγράφου 11-5
Σκόρερς: Ουέσλεϊ (3), Αδαμόπουλος, Φίτο (2), Ταρνανίδης, Τροβάτο, Πάις (2), Τριαντάφυλλος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X