Τέρμα τα δώρα: Η ΑΕΚάρα ξεκινά με νίκη στην Λαμία την πορεία της προς τον τίτλο! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τέρμα τα δώρα: Η ΑΕΚάρα ξεκινά με νίκη στην Λαμία την πορεία της προς τον τίτλο! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚάρα ξεκινά με νίκη στην Λαμία, πατά κορυφή και περιμένει τα νέα από την Τούμπα και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο νίκη… Για την ΑΕΚ απόψε κόντρα στην επικίνδυνη Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1HD, LIVE μετάδοση ENWSI TV) δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών που θα την επιτρέψουν να πατήσει στην κορυφή περιμένοντας να δει το αποτέλεσμα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, αλλά και το τι θα γίνει στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη απόψε με τα «δώρα» να είναι απαγορευτικά. Βέβαια, κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, θέλει προσοχή και συγκέντρωση με δεδομένο πως πλέον κάθε λάθος θα κοστίζει πάρα πολύ ακριβά και τα λάθη πρέπει να μειωθούν.

Έτσι η ΑΕΚ πάει συγκεντρωμένη για τη νίκη στη Λαμία σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζεται ότι, μέσω ενός μπαράζ ανακοινώσεων, η ΔΕΑΒ γνωστοποίησε πως οι κάμερες στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν λειτουργούν πλήρως όπως αρμόζει ο νέος νόμος. Από την πλευρά της, βέβαια, η ομάδα της Φθιώτιδας υποστήριξε ότι η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε στις επανειλημμένες κλήσεις της για να μεταβεί στο γήπεδό της και να επιβεβαιώσει την τοποθέτηση των καμερών. Μάλιστα, η ΑΕΚ μέσω δικής της ανακοίνωσης, αφού εξήγησε ότι είχε εξασφαλίσει το άνοιγμα κερκίδας για την κάλυψη των αναγκών του κόσμου της, τόνισε στους φίλους της να σεβαστούν την τελική απόφαση και να μείνουν μακριά από το «Αθανάσιος Διάκος».

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ως είθισται τις τελευταίες αγωνιστικές η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Λαμία με τον Αλμέιδα να μην ανακοινώνει αποστολή.

Είναι δεδομένες οι απουσίες του τιμωρημένου Τσούμπερ και των τραυματιών Πάολο Φερνάντες, Άμραμπατ, Ζίνι, Γκατσίνοβιτς, αλλά στα θετικά υπάρχουν η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία και του Μουκουντί.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, ο Αλμέιδα δοκίμασε διάφορα πράγματα για την ενδεκάδα, ωστόσο υπάρχουν κάποια δεδομένα σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της 11άδας.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα της Ένωσης, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα είναι ξανά κάτω από τα δοκάρια των κιτρινόμαυρων, με τον Λάζαρο Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Σταύρο Πήλιο στο αριστερό και τους Ντομαγκόι Βίντα και Αλεξάντερ Κάλενς στα στόπερ και αουτσάιντερ τον Αρολντ Μουκουντί. Στον άξονα φαβορί είναι δύο εκ των Νταμιάν Σιμάνσκι – Γενς Γιόνσον – Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, με τον Ορμπελίν Πινέδα αριστερά, τον Νίκλας Ελίασον δεξιά και τον Πέτρο Μάνταλο ξανά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Έκι Πόνσε.

Ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι στον πάγκο, δεν μπορεί να αγωνιστεί ως βασικός και αναμένεται να πάρει συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής.

Το πλάνο της Λαμίας

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Βόκολος μετρά τις σημαντικές επιστροφές των Σιμόν, Σίντκλεϊ και Σαντάνα που εξέτισαν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Παπαδόπουλο και στους τραυματίες Μαρτίνεθ και Τόσιτς. Επίσης, όπως και στην πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων, εκτός αναμένεται να μείνει ο Τσιλούλης, ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι διαιτητές του Λαμία – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
  • Α’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης
  • Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Ψάρρης
  • 4ος διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης
  • VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
  • AVAR: Κωνσταντίνου

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X